Ringke USB-C C naar Apple Lightning Kabel 1.2 Meter Zwart

Productcode: 84310
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Ringke USB-C naar Apple Lightning Kabel is te gebruiken voor zowel het delen van data als het opladen van jouw Apple devices. De oplaadkabel is 1.2 meter lang en daarmee ideaal om te gebruiken. De Apple Lightning Kabel ondersteunt 18W fast charge. Dit houdt in dat jouw Apple devices tot wel 50% sneller kunnen worden opgeladen.

Design

De kabel is gemaakt van nylon. Dit is een stevig en flexibel materiaal wat de kansen op een kabelbreuk minimaliseert en daardoor de kabel een langere levensduur geeft. Deze kabel maakt gebruik van de USB standaard voor een super snelle overdrachtssnelheid. Zo zet je snel eenvoudig en razendsnel foto's, video, muziek en andere data over naar bijvoorbeeld je MacBook. Verder is deze Ringke USB-C naar Apple Lightning Kabel uitgerust met een IC Chip, die er voor zorgt dat de lader stopt met het opladen van je Apple device wanneer deze weer 100% is opgeladen.

MFI Gecertificeerd

MFI staat voor Made for iPhone/iPad en is een keurmerk vanuit Apple voor lightning kabels en andere producten. Apple heeft een speciaal testprogramma ontwikkeld dat kabels test op onder andere veiligheid en prestaties. Producten krijgen een MFI certificering als ze goed uit die test komen. Goedgekeurde kabels krijgen een speciale MFI chip. Daaraan herkent jouw iPhone of iPad een veilige kabel. Met een MFI kabel voorkom je beschadigingen aangezien een slecht passende kabel de Lightning aansluiting kan beschadigen, de batterij kan oververhitten of voor kortsluiting kan zorgen. Met een MFI gecertificeerde kabel weet je zeker dat opladen en data overzetten zo snel mogelijk gaat. Gecertificeerde kabels gaan bovendien vaak langer mee, dus je hoeft niet steeds nieuwe kabels te kopen.

Ringke USB-C C naar Apple Lightning Kabel 1.2 Meter:

  • Oplaad/datakabel
  • 1.2 meter lang, ideaal om te gebruiken
  • 18W Fast Charge, tot wel 50% sneller opladen
  • Stopt automatisch met opladen bij bereiken van 100% batterij
  • MFI gecertificeerd

Officiële Ringke distributeur.

GSMpunt is een officiële Ringke distributeur.

Dit betekent dat wij door Ringke geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Ringke accessoires, zoals o.a. de Ringke Fusion, Air en Onyx Hoesjes, maar ook de ID Glass en Dual Easy Screenprotectors en bijvoorbeeld de Auto Houders van dit merk.

Bij ons maak je tot slot dan ook volledig aanspraak op de fabrieksgarantie van Ringke. Bekijk ons assortiment Ringke accessoires en bestel jouw Ringke product vandaag nog!

Lees meer

Specificaties

Productcode 84310
Merk Ringke
MPN ACCB0004
Garantie 12 maanden
Kleur Zwart
Data verbinding Apple Lightning
Kabellengte Middellang (tot 1,25m)
Tweede Aansluiting USB-C
Type Kabel Laad/datakabel
Extra informatie per mail Geen
Gewicht 30 gram
EAN 8809659045668
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag