Anker PowerLine II USB-C naar USB-C Kabel 1.8m Zwart

USB-C
Productcode: 47523
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Anker PowerLine II USB-C naar USB-C Kabel is een stevige kabel waarmee u uw telefoon of tablet kunt opladen en kunt synchroniseren. Geef kleur aan uw accessoires en maak ze persoonlijk. De Anker PowerLine II USB-C naar USB-C Kabel is 1.8 meter lang en geschikt voor apparaten met een USB-C aansluiting. De kabel heeft de MFI chip, waarmee de veiligheid van uw apparaat wordt gegarandeerd

Extra lang & Extra sterk

De Anker PowerLine II USB-C naar USB-C Kabel heeft zoals de titel van het product al vermeld een lengte van maar liefst 1,8 meter. Hierdoor kunt u ongestoord doorgaan met het gebruiken van uw smartphone terwijl deze wordt opgeladen. Ook is de Anker PowerLine II USB-C naar USB-C 1.8m Kabel vijf keer zo sterk als een standaard kabel. Door de juiste combinatie van het flexibele, maar ook het harde PVC materiaal, heeft de Anker PowerLine II USB-C naar USB-C Kabel  een levensduur die 5x zo lang is als een standaard kabel

Snelheid

Met de Anker PowerLine II USB-C naar USB-C Kabel 1.8m kunt u gebruiken maken van Fast Charging. De kabel is namelijk krachtig genoeg om de Fast Charging van de daarvoor bestemde adapter te voeren naar de smartphone of tablet. Ook het transporteren van bestanden en muziek gaat erg snel met de Anker PowerLine II USB-C naar USB-C 1.8m Kabel. Zo kan de Anker PowerLine II USB-C naar USB-C Kabel een overdracht van 20 liedjes doen in slechts één seconde!

Voordelen van de Anker PowerLine II USB-C naar USB-C Kabel 1.8m Zwart:

  • Extra lang & Extra sterk
  • Premium Design
  • 18 Maanden garantie
  • USB-C naar USB-C
  • Ideaal om te laden en te synchroniseren
  • Afmeting: 1.8 meter
  • Geschikt voor apparaten met een USB-C aanlsluiting
  • Kleur: ZwartOfficiële Anker distributeur.

GSMpunt is een officiële Anker distributeur.

Dit betekent dat wij door Anker geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Anker accessoires, zoals o.a. de Anker PowerCore Powerbanks, PowerLine Oplaadkabels en PowerPort Thuisladers, maar ook de Soundcore Bluetooth Headsets en bijvoorbeeld de Soundcore Speakers van dit merk. Mis je het product waarnaar je op zoek bent? Neem dan gerust even contact met ons op.

Lees meer

Specificaties

Productcode 47523
Merk Anker
MPN A8482011
Garantie 18 maanden
Kleur Zwart
Data verbinding USB-C
Kabellengte Lang (tot 2,25m)
EAN 848061062861
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Samsung

Sony

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer