Anker PowerLine Apple Lightning Kabel 0.9m Wit

Productcode: 47521
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Anker PowerLine Apple Lightning Kabel is een stevige kabel waarmee u uw telefoon of tablet kunt opladen en kunt synchroniseren. Geef kleur aan uw accessoires en maak ze persoonlijk. De USB naar lightning kabel is 0.9 meter lang en geschikt voor Apple apparaten met lightning aansluiting. De kabel heeft de MFI chip, waarmee de veiligheid van uw apparaat wordt gegarandeerd. Ook is de Anker PowerLine Apple Lightning Kabel vijf keer zo sterk dan een standaard lightning kabel. Door juiste combinatie van het flexibele, maar ook het harde PVC materiaal, heeft de Anker PowerLine Apple Lightning Kabel een levensduur die 5x zo lang is als een standaard lightning kabel

Voordelen van de Anker PowerLine Apple Lightning Kabel 0.9m:

  • 5x Sterker dan een standaard kabel
  • Premium Design
  • 18 Maanden garantie
  • USB naar lightning kabel
  • Ideaal om te laden en te synchroniseren
  • Afmeting: 0.9 meter
  • Geschikt voor Apple apparaten met lightning aansluiting
  • Kleur: WitOfficiële Anker distributeur.

GSMpunt is een officiële Anker distributeur.

Dit betekent dat wij door Anker geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Anker accessoires, zoals o.a. de Anker PowerCore Powerbanks, PowerLine Oplaadkabels en PowerPort Thuisladers, maar ook de Soundcore Bluetooth Headsets en bijvoorbeeld de Soundcore Speakers van dit merk. Mis je het product waarnaar je op zoek bent? Neem dan gerust even contact met ons op.

Lees meer

Specificaties

Productcode 47521
Merk Anker
MPN A8111H21
Garantie 18 maanden
Kleur Wit
Data verbinding Apple Lightning
Kabellengte Middellang (tot 1,25m)
Tweede Aansluiting USB
EAN 848061072099
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag