4smarts Soundsplit Adapter Lightning naar Lightning en 3.5mm Audio Aux

Productcode: 47422
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Beschikt uw smartphone over een Apple Lightning aansluiting, maar heeft u nog een headset of koptelefoon met een 3.5mm aansluiting thuis liggen? Dan is deze 4smarts Soundsplit Adapter dé ideale oplossing. Op deze manier hoeft u geen nieuwe koptelefoon of headset aan te schaffen. Maar verbindt u de headset eenvoudig via de adapter met uw smartphone. Een goedkope oplossing voor als je toch je headset of koptelefoon wilt gebruiken voor je nieuwe smartphone.

Muziek luisteren en opladen tegelijk!

In de meest recente Apple modellen bevindt zich geen 3.5mm aux aansluiting meer. Hierdoor word je gedwongen om ofwel muziek te luisteren of om ervoor te kiezen de lightning poort te gebruiken om uw smartphone op te laden. Met deze 4smarts Soundsplit is dit niet meer nodig en kan het beide tegelijk! De 4smarts Soundsplit kunt u eenvoudig aansluiten op de lightning poort van uw iPhone, waarna u op de adapter uw lightning stekker of powerbank kan aansluiten samen met uw 3.5mm aux koptelefoon.

Hoge kwaliteit

Deze Soundsplit Adapter van 4smarts speelt uw audio via de adapter door naar uw iPhone. Doordat de adapter van hoge kwaliteit is, verliest uw audio in dit proces geen streaming kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit van de adapter is deze Soundsplit zeer compact en lichtgewicht ontworpen en merk je nauwelijks iets van volume.

Voordelen van de 4smarts Soundsplit Adapter:

  • Muziek luisteren en opladen tegelijk!
  • Hoge kwaliteit streaming blijft behouden
  • Zeer compact en lichtgewicht
  • Lengte: 12cm
Lees meer

Specificaties

Productcode 47422
Merk 4smarts
MPN 4S468621
Garantie 6 maanden
Kleur Zwart
Data verbinding Apple Lightning
Kabellengte Kort (tot 0,5m)
Gewicht 18 gram
EAN 4250774936180
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag