Huawei P40 accessoires

Alle Huawei P40 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Huawei P40. Of u nu op zoek bent naar een P40 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Huawei P40 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Huawei P40

Om te zorgen dat de P40 er als nieuw uit blijft zien, is een P40 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de P40 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de P40. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte P40 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een P40 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de P40, maar geeft uw P40 ook een stijlvol uiterlijk. Een Huawei P40 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een P40 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Huawei P40 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment P40 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw P40 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment P40 opladers!

Verzenden en service van de P40 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van P40 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Huawei P40 accessoires die voor 19:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige P40 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Huawei P30 Lite hoesjes, Huawei P30 Pro (New Edition) hoesjes en Huawei P20 Lite hoesjes.