Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Alle Huawei P40 Pro accessoires

Voor de Huawei P40 Pro biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een P40 Pro hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een P40 Pro hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw P40 Pro oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Huawei P40 Pro

Een nieuwe P40 Pro is een mooie P40 Pro. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Huawei P40 Pro er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Huawei P40 Pro toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze P40 Pro hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Huawei P40 Pro screen protector

Een krasje op uw P40 Pro is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Huawei P40 Pro komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een P40 Pro screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de P40 Pro screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Huawei P40 Pro moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Huawei P40 Pro batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw P40 Pro op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Huawei P40 Pro ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw P40 Pro niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Huawei P40 Pro accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u P40 Pro accessoires hebt besteld en betaald voor 21:00 uur, worden de Huawei P40 Pro accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.