Huawei P30 Lite Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de Huawei P30 Lite vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een Huawei P30 Lite display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 4 van 4 | Per pagina
 1. Rosso Huawei P30 Lite Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Huawei P30 Lite Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Huawei P30 Lite tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Huawei P30 Lite en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Huawei P30 Lite is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Ringke Dual Easy Huawei P30 Lite Screen Protector (2-Pack)
  Ringke Dual Easy Huawei P30 Lite Screen Protector (2-Pack)

  Deze High Definition heldere display folie screen protector voor de Huawei P30 Lite is gemaakt van Japans PET materiaal. De siliconen plaklaag en applicatie zonder bubbels of spray maakt de screen protector eenvoudig te installeren. U ontvangt 2 folies. Hiermee kunt u uw telefoon optimaal beschermen tegen krassen.

  Ringke | Plastic Folie

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. RhinoShield Impact Protection Screen Protector Huawei P30 Lite Clear
  RhinoShield Impact Protection Screen Protector Huawei P30 Lite Clear

  Met de RhinoShield Impact Protection Screen Protector beschermt u het scherm van uw Huawei P30 Lite optimaal tegen krassen. De screen protector is voorzien van de juiste  uitsparingen, hierdoor is deze eenvoudig te bevestigen. Door de slimme constructie hecht de RhinoShield screen protector perfect aan het beeldscherm van uw Huawei P30 Lite.

  RhinoShield | Plastic Folie

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Nillkin Huawei P30 Lite Anti-Fingerprint Display Folie Screen Protecto
  Nillkin Huawei P30 Lite Anti-Fingerprint Display Folie Screen Protecto

  Deze Nillkin Anti Fingerprint Screen Protector voor de Huawei P30 Lite beschermt het scherm van uw toestel tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het toestel als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje in het glas is gauw opgelopen.

  Nillkin | Plastic Folie

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Huawei P30 Lite display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Huawei P30 Lite zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je P30 Lite beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een P30 Lite display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de Huawei P30 Lite plakken.

Een flexibele P30 Lite screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw Huawei P30 Lite tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Huawei P30 Lite display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een P30 Lite display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Huawei P30 Lite display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Huawei P30 Lite display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Huawei P30 Lite display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw P30 Lite voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Huawei P30 Lite display folie bescherming

Een display folie beschermt uw P30 Lite tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw P30 Lite beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten