Huawei P Smart Pro Geheugenkaarten

Hieronder ziet u alle geheugenkaarten en aanverwante accessoires die voor uw Huawei P Smart Pro geschikt zijn. Gebruik een geheugenkaart in uw Huawei P Smart Pro om meer foto's en video's op te slaan of om urenlang muziek op uw Huawei P Smart Pro te kunnen beluisteren.

Er zijn helaas geen Geheugenkaarten gevonden voor uw Huawei P Smart Pro

Vind de perfecte Huawei P Smart Pro geheugenkaart

Na het aanschaffen van een nieuwe Huawei P Smart Pro wilt u natuurlijk uw gegevens zoals foto’s, muziek en andere data gemakkelijk op kunnen slaan. Dit kan met een MicroSD kaart. Hieronder vindt u allerlei geheugenkaarten in verschillende groottes en verschillende type schrijfsnelheden. De twee belangrijkste eigenschappen van een Huawei P Smart Pro geheugenkaart is hoeveel Gigabytes de geheugenkaart bevat en hoe snel deze data kan schrijven en lezen.

Grootte van de Huawei P Smart Pro geheugenkaart

Als eerste is het belangrijk om voor uzelf te bepalen hoe groot de Huawei P Smart Pro geheugenkaart moet zijn. Met grote hebben we het over het aantal Gigabytes waarover de geheugenkaart beschikt. Geheugenkaarten voor uw Huawei P Smart Pro zijn verkrijgbaar tot 32GB. Het is belangrijk om voor uzelf te bepalen hoeveel extra geheugen u nodig denkt te hebben.

Huawei P Smart Pro Geheugenkaart classes

Het tweede wat u zeker ter overweging moet nemen is de schrijf- en leessnelheid van een Huawei P Smart Pro geheugenkaart. De snelheid van een geheugenkaart word aangegeven met een type ‘class’. De class type’s beginnen bij class 2 en zijn op zijn hoogst UHS Class 3. Aanvankelijk van het soort camera en de soort filmpjes u wilt opnemen kunt u een keuze maken welke Class geheugenkaart u nodig heeft.

Wilt u Full HD (1080p) opnemen? Bestel dan minimaal een Class 10 geheugenkaart. Wilt u alleen foto’s op de geheugenkaart zetten? Dan heeft u geen super snelle geheugenkaart nodig en kunt u een minder snelle geheugenkaart kiezen. Om video’s af te spelen is het wel handig om een snelle geheugenkaart te gebruiken, hierdoor word de video sneller ingeladen en voorkomt u het stotteren van de video.

Hieronder ziet u een lijst met de type class in combinatie met de minimum schrijf snelheid en welke video opnames de kaarten ondersteund. Hieruit kunt u zien welke class u nodig heeft voor uw Huawei P Smart Pro geheugenkaart.

ClassMB (Megabyte) per secondenRecording speeds
Class 22 MB/sSD video recording
Class 44 MB/sHD (720p) recording
Class 66 MB/sHD (720p) recording
Class 1010 MB/sFull HD(1080p) recording
UHS Class 115 MB/sKan grotere Full HD video’s aan met meer frames per second
UHS Class 330 MB/s4K recording

Op deze pagina kunt u via het linker filter, binnen ons assortiment Huawei P Smart Pro geheugenkaarten filteren op al deze genoemde eigenschappen. Als u nog vragen heeft over de aanschaf van een geheugenkaart voor uw Huawei P Smart Pro, kunt u altijd contact opnemen met onze productexperts van de klantenservice.