Universele Aluminium iPhone / iPad en Apple Watch Bureau Houder Grijs

Productcode: 72223
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Houders

Productomschrijving

Wil je je Apple iPhone / iPad en je Apple Watch een veilige en overzichtelijke plek geven in huis of op kantoor? Dan is deze Aluminium iPhone / iPad en Apple Watch Houder een perfecte oplossing voor op je bureau of nachtkastje. Deze iPhone / iPad en Apple Watch Bureau Houder is overal op een vlak object neer te zetten en zet je Apple iPhone / iPad en Apple Watch in een prettige kijkpositie!

Comfortabel in gebruik

Je kan je Apple iPhone / iPad erg comfortabel in de Universele Aluminium iPhone / iPad en Apple Watch Bureau Houder plaatsen, zowel verticaal ('portrait mode') als horizontaal ('landscape mode'). Op de achterkant van de Houder is een speciale plek waar je je Apple Watch eenvoudig aan op kan hangen.

Deze iPhone / iPad en Apple Watch Houder beschikt over een speciale krasbestendige pads van TPU op de draagvlakken, zodat je Apple apparaten stevig op zijn plek blijven staan en/of hangen, en ze niet worden beschadigd in de Houder. Verder zorgt zijn compacte design ervoor dat hij eenvoudig in je tas mee te nemen is en kan je je oplaadkabels gemakkelijk aan de voorzijde van de Bureau Houder begeleiden en organiseren.

Compatibiliteit

De Aluminium iPhone / iPad en Apple Watch Bureau Houder is universeel geschikt voor alle iPhones en iPads voor op de voorzijde en ook universeel geschikt voor alle types Apple Watch aan de achterzijde. Hierdoor kan de Aluminium Bureau Houder voor bijna alle Apple apparaten gebruikt worden. 

Voordelen van de Universele Aluminium iPhone / iPad en Apple Watch Bureau Houder:

  • Overal op een vlak object neer te zetten
  • Erg comfortabel en eenvoudig in gebruik
  • Speciale krasbestendige pads van TPU op het draagvlak
  • Compact design en eenvoudig in een tas mee te nemen
  • Begeleid en organiseer je oplaadkabels in de Houder
  • Universeel voor alle Apple iPhones, iPads en Watches

LET OP: EXCLUSIEF OPLADER/OPLAADKABELS

Lees meer

Specificaties

Productcode 72223
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Materiaal Aluminium
Kleur Grijs
Waterdicht Nee
Montage van houder Bureau
Montage van toestel Overig
Draadloos opladen Nee
Gewicht 145 gram
Lengte 155 mm
Breedte 113 mm
Hoogte 55 mm
EAN 8719246257896
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag