LifeProof LifeActiv Sportarmband

Bekijk productvideo's
Productcode: 46624
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze LifeProof Armband is onderdeel van de LifeActiv serie. Deze armband biedt optimale bescherming voor uw smartphone tijdens het sporten en het is ook ongelooflijk comfortabel om te dragen. Het slanke ontwerp en de stevige pasvorm zorgt er voor dat u geen last heeft van de armband, zodat u vergeet dat u deze zelfs draagt. Het comfort dat de LifeProof LifeActif Armband biedt zorgt er voor dat uw complete aandacht kunt vestigen op uw training en niet uw telefoon!

De LifeProof LifeActiv serie

De LifeProof LifeActiv serie bestaat uit verschillende producten, waaronder deze armband. Het bijzondere aan deze LifeProof LifeActiv serie is dat het systeem voor iedere smartphone geschikt is. Een bijkomend voordeel van de Lifeproof LifeActiv Armband is dat u het maar èèn keer hoeft aan te schaffen. Wanneer u het product heeft gekocht kunt u hem voor meerdere toestellen gebruiken, het enige wat u dan nodig heeft is een extra Quickmount adapter.

De Quickmount Adapter

De LifeProof LifeActiv Sportamband werkt met een Quickmount adapter. Deze adapter verbindt uw sportarmband op een zeer effectieve en stevige manier. Door de Quickmount adapter op uw LifeProof hoesje te bevestigen kunt u uw smartphone gemakkelijk aan uw sportarmband koppelen. Uw koppelt uw smartphone gemakkelijk aan uw LifeActiv product door hem op erop te leggen en hem te roteren. 

Bekijk voor het bevestigen van de Quickmount adapter en de mogelijke toepassingen de video's!

De LifeProof LifeActiv Sportarmband in het kort:

  •  Onderdeel van de LifeProof LifeActiv serie
  • Optimale bescherming voor uw smartphone tijdens het sporten
  • Zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk
  • Zeer effectief en stevig Quickmount systeem
  • Inclusief Quickmount adapter.Officiële LifeProof Reseller.

GSMpunt is een officiële LifeProof Reseller.

Dit betekent dat wij door LifeProof geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vind je dan ook het complete assortiment dat LifeProof verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Nuud en Fre.

LifeProof staat bekend om de superieure kwaliteit hoesjes die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt LifeProof een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een LifeProof hoesje bij GSMpunt, maak je volledige aanspraak op deze garantie.

Lees meer

Specificaties

Productcode 46624
Merk LifeProof
MPN 78-50355
Garantie 24 maanden
Kleur Zwart
Montage van houder Overig
Montage van toestel Overig
Draadloos opladen Nee
EAN 660543372646
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten