Honor 9 Lite Display Folie

Op deze pagina kun je ongetwijfeld een goede display folie voor de Honor 9 Lite vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor jou zit er wel een Honor 9 Lite display folie tussen!

1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Rosso Honor 9 Lite Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Honor 9 Lite Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Honor 9 Lite tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Honor 9 Lite en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Honor 9 Lite is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Op voorraad

De beste Honor 9 Lite display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Honor 9 Lite zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je 9 Lite beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als je bang bent dat het aanbrengen van een 9 Lite display folie lastig is, dan kunnen we je gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. Je hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt je de display folie op de Honor 9 Lite plakken.

Een flexibele 9 Lite screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie je Honor 9 Lite tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kun je denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van je telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Honor 9 Lite display folies. Afhankelijk van wat je met je telefoon doet kun je bepalen of je aan een 9 Lite display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Honor 9 Lite display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Honor 9 Lite display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Honor 9 Lite display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je 9 Lite voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Honor 9 Lite display folie bescherming

Een display folie beschermt je 9 Lite tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt je 9 Lite beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten