Spigen Liquid Crystal Hoesje HTC U11 Clear

Productcode: 13-22879
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Heeft u de HTC U11 aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt de Liquid Crystal Case de perfecte bescherming voor uw toestel. De Spigen Liquid Crystal Case is dun en volledig transparant. Hierdoor wordt het ontwerp van de HTC U11 zo min mogelijk belemmert, terwijl het wel voorzien wordt van de hoogwaardige bescherming waar Spigen bekend om staat.

Bescherming

De Spigen Liquid Crystal Case is vervaardigd uit één stuk TPU materiaal Hierdoor is het gevormd tot één solide constructie met een flexibele en transparante TPU achterkant welke ook functioneert als schokabsorberende TPU bumper. Deze slimme constructie maakt dat de Spigen Liquid Crystal Case eenvoudig te monteren is om uw HTC U11 en zich naadloos aansluit om de vormen van het toestel.

Het hoogwaardige TPU waarvan de Spigen Liquid Crystal Case HTC U11 is gemaakt is erg flexibel, maar toch duurzaam. Deze flexibiliteit zorgt voor extra schokbestendigheid en maakt dat de case wel tegen een stootje kan. Zo is uw HTC U11 goed beschermd met de Spigen Liquid Crystal Case!

Design

De Spigen Liquid Crystal Case HTC U11 is volledig transparant. Hierdoor blijft het premium design van de HTC U11 zo goed mogelijk behouden. De Spigen Liquid Crystal Case HTC U11 is zo ontworpen, dat deze makkelijk te installeren is. Door het flexibele TPU kunt u de case gemakkelijk om uw HTC U11 vormen.

Belangrijke functies van de HTC U11, zijn de camera aan de achterkant, en de knoppen aan de linkerzijde. Een case zou de werking van deze functies kunnen verminderen, maar niet bij de Spigen Liquid Crystal Case HTC U11. De Spigen Liquid Crystal Case is namelijk compleet op de HTC U11 aangepast. Zo is er een uitsparing voor de camera, en voor de belangrijke poorten.

Spigen Liquid Crystal Case HTC U11 in het kort

  • Volledig transparant
  • Flexibel maar duurzaam materiaal
  • Bescherm uw HTC U11 tegen schade
  • Speciale uitsparingen voor onder andere de camera
  • Speciaal ontworpen voor HTC U11
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-22879
Producent Spigen
MPN H11CS21939
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Transparant
Materiaal TPU
EAN 8809522198545
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. HTC U11
    HTC U11
Klik hier voor de resultaten