Spigen Crystal Flex Apple iPhone 12 Mini Hoesje Roze Transparant

Productcode: 76888
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Heb je de Apple iPhone 12 Mini aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt de Crystal Flex Back Cover de perfecte bescherming. Het Spigen Crystal Flex Hoesje is een dun, flexibel en transparant TPU Hoesje. Hierdoor wordt het ontwerp van de Apple iPhone 12 Mini zo min mogelijk belemmert, terwijl het wel voorzien wordt van de hoogwaardige bescherming waar Spigen bekend om staat.

Optimale bescherming

Het Spigen Crystal Flex Hoesje is vervaardigd uit hoogwaardig TPU materiaal, dat in één mal gegoten is. Hierdoor is het gevormd tot een solide constructie, wat maakt dat de Spigen Crystal Flex Back Cover eenvoudig te monteren is om je Apple iPhone 12 Mini en zich naadloos aansluit om de vormen van het toestel.

De Spigen Crystal Flex iPhone 12 Mini Back Cover is daarbij voorzien van speciale Air Cushion Technologie. Deze techniek zorgt er voor dat een val maximaal geabsorbeerd word en je iPhone 12 Mini goed beschermt is. Verder steekt het TPU materiaal ook 1.2 mm uit naar de voorzijde van het toestel. Zo is ook de voorzijde van je iPhone beschermd tegen ongelukken.

Minimalistisch design

Je iPhone 12 Mini heeft een prachtig uiterlijk en dit Crystal Flex Hoesje is ontworpen om dit te accentueren en niet te verbergen. De TPU Back Cover is transparant, waardoor het design van de Apple iPhone 12 Mini prachtig weergegeven word. Ook is het Spigen Hoesje krasbestendig, wat voor een lange levensduur zorgt.

In De Crystal Flex Back Cover van Spigen zijn tot slot ook uitsparingen en knoppen verwerkt. De uitsparingen geven je toegang tot de benodigde poorten en knoppen voelen solide aan en maken dat je makkelijk de volume kunt bedienen en het scherm kunt vergrendelen.

Voordelen van het Spigen Crystal Flex Apple iPhone 12 Mini Hoesje:

  • Minimalistisch, transparant design
  • Hoogwaardig, dun en flexibel TPU materiaal
  • Beschikt over Spigens Air Cushion Technologie
  • Perfect op maat voor de Apple iPhone 12 Mini
  • Voorzien van ingebouwde knoppen en uitsparingen

originele Spigen hoesjes reseller

Officiële Spigen Reseller.

GSMpunt is een officiële Spigen reseller. Bij ons vind je dan ook het complete assortiment dat Spigen levert binnen Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Tough Armor, Slim Armor, Ultra Hybrid en vele andere.

De reden dat wij vermelden dat wij officiële reseller zijn van Spigen, is omdat er helaas veel namaak producten worden aangeboden op het internet. Als officieel verkooppunt van Spigen cases bieden wij alleen de originele producten aan. Ook geniet je bij ons van de uitgebreide garantie die Spigen biedt op haar producten.

Mocht je vragen hebben over de Spigen producten bij GSMpunt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Lees meer

Specificaties

Productcode 76888
Merk Spigen
MPN ACS01540
Garantie 24 maanden
Kleur Roze, Transparant
Materiaal TPU
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met Venster Nee
Sluiting Geen
EAN 8809710755215
Toon meer

Voordeelbundels

Combinatie met screen protector
Rosso Apple iPhone 12 Mini 9H Tempered Glass Screen Protector

Spigen Crystal Flex Apple iPhone 12 Mini Hoesje Roze Transparant Rosso Apple iPhone 12 Mini 9H Tempered Glass Screen Protector -14%
€ 27,90 € 26,51
Wijzig bundel
Niet leverbaar

Vraag en antwoord

Kan je ook een tempered glass combineren met dit hoesje?
Vraag van Linda
1 Antwoord

Ja dat is geen probleem. Alle screenprotectors binnen ons assortiment zijn goed te combineren met dit back cover hoesje.
Antwoord van Eleon

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 12 Mini
    Apple iPhone 12 Mini