Samsung Galaxy S7 Led View Hoesje Zilver Origineel

Productcode: 23731
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Naast prachtige toestellen, produceert Samsung ook altijd een reeks met hoogwaardige accessoires die perfect bij het toestel passen. Ook dit jaar heeft Samsung een brede lijn met accessoires naast het vlaggenschip de Galaxy S7 uitgebracht, waaronder dit officiële Samsung Galaxy S7 Led View Hoesje.

Slim design

Dit originele Samsung Galaxy S7 Led View Hoesje heeft een slim design dat ontworpen is om uw smartphone te beschermen, zonder enige functies te belemmeren. Het voordeel hiervan is dat uw toestel zijn dunne design behoudt en comfortabel in de hand blijft aanvoelen. Naast het gebruiksgemak behouden, bevordert dit officiële Samsung Galaxy S7  Led View Hoesje ook het gebruik! Denk hierbij onder meer aan de handige sleep/wake functie, waarbij uw toestel automatische in slaapstand gaat zodra de flip gesloten word, maar ook ontwaakt zodra u de flip opent!

Led View Cover

Dankzij de Led lampjes die in de flip zijn verwerkt wordt u continue voorzien van de belangrijkste informatie. De Ledjes geven weer hoelaat het is maar ze geven ook informatie over de batterij status en welke muziek er wordt afgespeeld. Verder geeft de Samsung Galaxy S7 Led View Hoesje weer of u nieuwe berichten en inkomende gesprekken hebt. 

Duurzame constructie

Uiteraard is de belangrijkste functie van dit officiële Samsung Galaxy S7  Led View Hoesje het bieden van bescherming voor uw Galaxy S7. Door het gebruik van deze flip case verlengt u dus de levensduur van uw Samsung Galaxy S7 en behoedt u deze voor lelijke krassen en deuken. Maar ook de flip case zelf is gebouwd om langdurig mee te gaan. Dit officiële Samsung Galaxy S7  Led View Hoesje is dan ook aan de buitenzijde vervaardigd van hoogwaardig synthetisch lederen materiaal. De binnenzijde van de flip is gemaakt van een zacht microfiber materiaal, dat krassen op het scherm tegen gaat.

ID kaart / Creditkaart ruimte

Aan de binnenzijde van de flip bij dit officiële Samsung Galaxy S7  Led View Hoesje is een gleuf voor ID kaarte of bankpasje geplaatst. Mocht u niet veel pasjes op zak hebben, maakt deze officiële Samsung Galaxy S7 Led View het gebruik van een standaard portemonnee overbodig.

Samsung Galaxy S7 Led View Hoesje in het kort:

  • Officieel accessoire van Samsung voor de Galaxy S7
  • Handige sleep wake functie
  • Duurzame constructie voor lange levensduur
  • ID kaart /creditkaart ruimte
  • Led View informatie aan de voorzijde
Lees meer

Specificaties

Productcode 23731
Merk Samsung
MPN EF-NG930PSEGWW
Garantie 24 maanden
Materiaal TPU, Hard Plastic
Kleur Zilver
Vervangt de backcover Nee
Type Hoesje Book Case
Ruimte voor Pasjes 1
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Ja
Met venster Ja, met functie
Sluiting Geen
EAN 8806088255835
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7
    Samsung Galaxy S7
Reminder image

Bekijk alle Samsung Galaxy S7 Hoesjes

61 Verschillende modellen

x