Samsung Galaxy S10E LED Cover Zwart

Productcode: 40415
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Naast prachtige toestellen, produceert Samsung ook altijd een reeks met hoogwaardige accessoires die perfect bij het toestel passen. Ook dit jaar heeft Samsung een brede lijn met accessoires naast het vlaggenschip de Galaxy S10E uitgebracht, waaronder deze originele Samsung Galaxy S10E LED Cover .

Slim design

Deze originele Samsung Galaxy S10E LED Cover heeft een slim design dat ontworpen is om uw smartphone te beschermen, zonder enige functies te belemmeren. Het voordeel hiervan is dat uw toestel zijn dunne design behoudt en comfortabel in de hand blijft aanvoelen.

LED Cover

Dankzij de LED lampjes die in de case zijn verwerkt, wordt u continue voorzien van de belangrijkste informatie. De LED'jes aan de achterzijde van de case geven weer hoelaat het is, maar ze geven ook informatie over de batterijstatus en welke muziek er wordt afgespeeld. Verder geeft de Samsung Galaxy S10E LED Cover weer of u nieuwe berichten en inkomende gesprekken hebt.

Duurzame constructie

Uiteraard is de belangrijkste functie van deze Samsung  LED Cover, het bieden van bescherming voor uw Galaxy S10E. Door het gebruik van deze Back Cover verlengt u dus de levensduur van uw Samsung Galaxy S10E en behoedt u deze voor lelijke krassen en deuken. Ook de case zelf is gebouwd om langdurig mee te gaan.

Deze Samsung LED Cover is dan ook aan de buitenzijde vervaardigd van hoogwaardig synthetisch lederen materiaal. De binnenzijde is gemaakt van een zacht microfiber materiaal, dat krassen op het scherm tegen gaat.

De Samsung Galaxy S10E LED Cover in het kort:

  • Origineel Samsung accessoire
  • Slim design
  • Informatie aan de achterzijde door middel van LED'jes
  • Duurzame constructie voor lange levensduur
  • Vervaardigd van hoogwaardig synthetisch lederen materiaal en zacht microfiber
Lees meer

Specificaties

Productcode 40415
Merk Samsung
MPN EF-KG970CBEGWW
Garantie 12 maanden
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met Venster Nee
Sluiting Geen
EAN 8801643644741
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S10E
    Samsung Galaxy S10E
Reminder image

Bekijk alle Samsung Galaxy S10E Hoesjes

234 Verschillende modellen

x