Samsung Galaxy Note 7 Keyboard Cover Zwart Origineel

Productcode: 26306
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Voor de zakelijke gebruiker heeft Samsung de Keyboard Cover gemaakt. Het typen van lappen tekst is nog nooit zo makkelijk geweest! U kunt natuurlijk altijd gebruik maken van het ingebakken toetsbord waar de Samsung Galaxy Note 7 over beschikt maar als u snel en blind wil typen is deze Samsung Galaxy Note 7 Keyboard Cover ideaal! 

Stijlvol Design

Het design van de Samsung Galaxy Note 7 is radicaal anders dan die van zijn voorgangers. Zo beschikt het toestel over een verfijnde afwerking en is het toestel vervaardigd van meer high end materialen. Dit prachtige design mag natuurlijk gezien worden! Dit originele Samsung Galaxy Note 7 Keyboard Cover hoesje geeft de extra bescherming die u verlangt, maar accentueert ook het stijlvolle design van de Galaxy Note 7. Dit word onder meer gerealiseerd door de elementen van de hoes. Daarnaast beschikt deze hoes natuurlijk over zijn eigen accentkleur.

Slimme Constructie

Zoals vermeld is dit originele Galaxy Note 7 Keyboard Cover hoesje vervaardigd van polycarbonaat. Dit materiaal is flexibel, maar ook stevig genoeg om goede grip om uw toestel te houden. De flexibele eigenschap van het materiaal maakt het hoesje schokabsorberend en vrijwel onverwoestbaar.

De slimme constructie van dit originele Keyboard Cover hoesje, zorgt er voor dat u niet belemmert wordt in het gebruik van uw Samsung Galaxy Note 7. Zo zijn er uitsparingen voor de usb en audio poorten en zijn de knoppen van het toestel uiteraard ook direct toegankelijk.

Origineel Samsung

Omdat het hier om de originele Samsung Galaxy Note 7 Keyboard Cover gaat, bent u verzekerd van een perfecte pasvorm en werking van de extra functies. Maar ook biedt Samsung een zeer goede garantie op zijn producten. Bij aanschaf van uw Samsung Galaxy Note 7 Clear Cover bij GSMpunt maakt u natuurlijk volledige aanspraak op deze garantie.

Samsung Galaxy Note 7 Keyboard Cover Origineel in het kort:

  • Vervaardigd van stevig kunstof materiaal
  • Origineel Samsung product
  • Biedt goede bescherming tegen krassen en stoten
  • Voorzien van strategisch geplaatste uitsparingen en knoppen
  • Handig voor het typen van lappen tekst
  • Eenvoudig om mee blind te typen
Lees meer

Specificaties

Productcode 26306
Merk Samsung
MPN EJ-CN930UBEGGB
Garantie 6 maanden
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic
Type Hoesje Keyboard Case
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met Venster Nee
Sluiting Geen
EAN 8806088445304
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag