Samsung Galaxy Note 10 LED Cover Zwart

Productcode: 43782
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Naast prachtige toestellen, produceert Samsung ook altijd een reeks met hoogwaardige accessoires die perfect bij het toestel passen. Ook heeft Samsung een brede lijn met accessoires naast het Galaxy Note 10 toestel uitgebracht, waaronder deze originele LED Cover.

Duurzame constructie

Uiteraard is de belangrijkste functie van deze Samsung LED Cover, het bieden van bescherming voor uw Galaxy Note 10. Door het gebruik van deze Back Cover verlengt u dus de levensduur van uw Samsung Galaxy Note 10 en behoedt u deze voor krassen en deuken. Deze Samsung LED Cover is dan ook aan de buitenzijde vervaardigd van hoogwaardig synthetisch materiaal en aan de binnenzijde van een zacht microfiber materiaal, dat krassen op het scherm tegen gaat.

Slim design

Deze originele Samsung Galaxy Note 10 LED Cover heeft een slim design dat ontworpen is om uw Galaxy Note 10 te beschermen, zonder enige functies te belemmeren. Het voordeel hiervan is dat uw toestel zijn dunne design behoudt en comfortabel in de hand blijft aanvoelen. Daarnaast zijn in deze Samsung LED Cover verschillende LED's verwerkt, waardoor u continue voorzien wordt van de belangrijkste informatie. De LED'jes aan de achterzijde van de Samsung LED Cover kunnen onder meer aangeven hoe laat het is, wat de batterijstatus is en welke muziek er wordt afgespeeld. Verder geeft de Samsung Galaxy Note 10 LED Cover weer of u nieuwe berichten en/of inkomende gesprekken heeft. 

Voordelen van de Samsung Galaxy Note 10 LED Cover:

  • Origineel Samsung accessoire
  • Duurzame constructie voor lange levensduur
  • Vervaardigd van hoogwaardig synthetisch materiaal en zacht microfiber
  • Slim design
  • Informatie aan de achterzijde door middel van LED'jes
Lees meer

Specificaties

Productcode 43782
Merk Samsung
MPN EF-KN970CBEGWW
Garantie 12 maanden
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met Venster Nee
Sluiting Geen
EAN 8806090032455
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Note 10
    Samsung Galaxy Note 10
Reminder image

Bekijk alle Samsung Galaxy Note 10 Hoesjes

160 Verschillende modellen

x