Ringke Bevel Google Pixel 2 XL Smoke Black

Productcode: 33688
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Voorzie uw Google Pixel 2 XL van een stijlvolle allround bescherming met dit Ringke Bevel Hoesje. Het Ringke Bevel Hoesje is dun, licht en transparant waardoor het minimaal toevoegt aan het stijlvolle design van de Google Pixel 2 XL.

Bescherming

Het Ringke Bevel Hoesje is vervaardigd uit één stuk TPU materiaal waardoor er een optimale bescherming voor uw Google Pixel 2 XL ontstaat. Het TPU materiaal functioneert als een schokabsoberende bumper. Doordat het TPU materiaal flexibel is, is het Ringke Bevel Hoesje eenvoudig te installeren en zal het perfect passen naar de vormen van het toestel.

Het Ringke Bevel Hoesje is voorzien van de door Ringke zelf ontwikkelde anti-kras coating. Dankzij deze coating blijven er geen vlekken, vingerafdrukken of krassen achter op het hoesje. Daarnaast is het Ringke Bevel Hoesje voorzien van anti-stofklepjes. Hierdoor zijn alle ingangen van de Google Pixel 2 XL beschermd tegen stof, zand en vuil.

Design

Het Ringke Bevel Hoesje heeft een bijzonder prisma effect, waardoor het van kristal gemaakt lijkt te zijn. Het Ringke Bevel Hoesje is zo ontworpen, dat het eenvoudig te installeren is. Dankzij het flexibele TPU materiaal vormt het Ringke Bevel Hoesje zich optimaal naar het toestel, waardoor een perfecte pasvorm gegarandeerd is.

Om belangrijke functies van de Google Pixel 2 XL te behouden, heeft Ringke de zogenaamde Active Touch technologie toegepast op het Ringke Bevel Hoesje. Hierdoor zijn de volume knop en de aan/uit knop volledig beschermd maar toch optimaal te gebruiken .

Het Ringke Bevel hoesje voor de Google Pixel 2 XL in het kort

  • Flexibel en eenvoudig te installeren
  • Optimale bescherming tegen schade
  • Voorzien van anti-kras coating
  • Active Touch technologie toegepast
  • Op maat gemaakt voor de Google Pixel 2 XL

Officiële Ringke distributeur.

GSMpunt is een officiële Ringke distributeur.

Dit betekent dat wij door Ringke geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Ringke accessoires, zoals o.a. de Ringke Fusion, Air en Onyx Hoesjes, maar ook de ID Glass en Dual Easy Screenprotectors en bijvoorbeeld de Auto Houders van dit merk.

Bij ons maak je tot slot dan ook volledig aanspraak op de fabrieksgarantie van Ringke. Bekijk ons assortiment Ringke accessoires en bestel jouw Ringke product vandaag nog!

Lees meer

Specificaties

Productcode 33688
Merk Ringke
MPN BVGG0005
Garantie 6 maanden
Kleur Zwart, Transparant
Materiaal TPU
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
EAN 8809550349469
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Google Pixel 2 XL
    Google Pixel 2 XL

Bekijk alle Google Pixel 2 XL Hoesjes

3 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten