Raptic Edge Apple iPhone 12 Mini Hoesje Transparant Zwart

Productcode: 77668
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Heb je de Apple iPhone 12 Mini aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt het Raptic Edge Hoesje de optimale bescherming voor je toestel tegen valschade, krassen, stof en andere dagelijkse beschadigingen. De Raptic Edge Back Cover beschermt je iPhone 12 Mini optimaal, zonder dat het design van je iPhone 12 Mini wordt belemmerd.

Optimale bescherming

Het Raptic Edge Back Cover iPhone 12 Mini Hoesje is vervaardigd uit drie delen en materialen, die zich samen verbinden tot één solide constructie. Vervaardigd uit een basis van een sterk polycarbonaten schild, omringt door een tweelaagse, schokbestendige TPU bumper met speciale PolyOne-bellenpatroonvoering, kan dit Raptic Edge Apple iPhone 12 Mini Hoesje met een militaire bescherming de impact van een val op beton van maar liefst 2 meter weren, opvangen en ook weerstaan. 

Transparant design

Je Apple iPhone 12 Mini heeft een prachtig uiterlijk en dit Raptic Edge Hoesje is ontworpen om dit te accentueren. De polycarbonaten achterkant is namelijk volledig transparant, waarmee het design van de Apple iPhone 12 Mini prachtig wordt weergegeven. Ook is de polycarbonaten achterkant krasbestendig en het TPU materiaal slijtvast, wat voor een lange levensduur van de Raptic Edge Case zorgt.

Tot slot zijn in het Raptic Edge Hoesje strategische uitsparingen geplaatst. Deze uitsparingen geven je toegang tot de benodigde poorten en knoppen en maken dat je al je functies gemakkelijk kunt blijven bedienen.

Voordelen van het Raptic Edge Apple iPhone 12 Mini Hoesje:

  • Stijlvol design met optimale bescherming
  • Eén solide constructie uit drie delen en materialen
  • Polycarbonaten basis met TPU bumper met PolyOne-bellenpatroonvoering
  • Militair getest, weert en weerstaat vallen op beton van maar liefst 2 meter
  • Accentueert het prachtige iPhone 12 Mini design door transparante achterzijde
  • Strategisch geplaatste uitsparingen voor behoudt functies

Officiële Raptic distributeur.

GSMpunt is een officiële Raptic distributeur. Dit betekent dat wij door Raptic geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan hoesjes, zoals o.a. de Defense Shield en Defense Lux hoesjes, maar ook de Defense Clear, Defense 360 en Defense Prime hoesjes van dit merk, die vroeger onder de merknaam Defense en X-Doria werden verkocht.

Lees meer

Specificaties

Productcode 77668
Merk Raptic
MPN 490832
Garantie 12 maanden
Kleur Zwart, Transparant
Materiaal TPU, Hard Plastic
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met Venster Nee
Sluiting Geen
EAN 6950941490832
Toon meer

Voordeelbundels

Combinatie met screen protector
Rosso iPhone 12 Mini Tempered Glass met Installatietray Case Friendly

Raptic Edge Apple iPhone 12 Mini Hoesje Transparant Zwart Rosso iPhone 12 Mini Tempered Glass met Installatietray Case Friendly -10%
€ 30,90 € 29,36
Wijzig bundel
Niet leverbaar

Vraag en antwoord

Kan je ook een tempered glass combineren met dit hoesje?
Vraag van Linda
1 Antwoord

Ja dat is geen probleem. Alle screenprotectors binnen ons assortiment zijn goed te combineren met dit back cover hoesje.
Antwoord van Eleon

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 12 Mini
    Apple iPhone 12 Mini