Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 Edge Zwart

Voor S7 Edge
Productcode: 39164
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De nachtmerrie van elke smartphone gebruiker: het icoontje wordt rood, het scherm dimt, de batterij is leeg. Vooral wanneer u uw smartphone tijdens lange dagen gebruikt is dit vaak een groot probleem. Mophie heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden!

het Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 Edge verlengt uw accuduur met 33 uur, zodat u moeiteloos de dag doorkomt. Dankzij een handig systeem kunt u de batterij uit stand-by mode halen wanneer uw toestel bijna leeg is, om zo de maximale capaciteit van de batterij te benutten. De Juice Pack maakt gebruik van ledverlichting om de status van de batterij aan te geven: vol, halfleeg, aan het opladen enzovoort. Maar dat niet alleen.

het Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 Edge is speciaal voor de Galaxy S7 Edge ontworpen, om zo het meest uit de case te halen. Zo is de pasvorm aangepast op de toestellen en zijn er handige uitsparingen gemaakt om functionaliteit te voorkomen.

het Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 Edge voegt niet alleen maar een extra batterij. De case omslaat de hele backcover van uw smartphone, zodat deze beschermd is tegen krassen. Op deze manier heeft u met het Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 Edge een goede combinatie van bescherming en batterij!

Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 Edge in het kort

  • 33 uur extra accuduur!
  • Lichtgewicht
  • Bescherm uw toestel
  • Handige uitsparingen
  • Speciaal voor de Samsung Galaxy S7 Edge
Lees meer

Specificaties

Productcode 39164
Merk Mophie
MPN 3409 JP-SGS7E-BLK
Garantie 6 maanden
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
EAN 0810472034096
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7 Edge
    Samsung Galaxy S7 Edge
Reminder image

Bekijk alle Samsung Galaxy S7 Edge Hoesjes

38 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten