Lifeproof Frē Apple iPhone 12 Mini Hoesje Waterdicht Zwart

Bekijk productvideo
Productcode: 84445
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Voor alle waterliefhebbers: Dit LifeProof Frē Full Protect iPhone 12 Mini Hoesje surft mee met je iPhone 12 Mini en houdt hem waterbestendig te midden van ieder modderig, drassig en extreem avontuur. En dat alles doet dit Full Protect en Waterdichte Hoesje in een vernieuwd ontwerp, dat slanker én milieuvriendelijker is dan ooit en ontworpen is om te beschermen tegen water, vuil, sneeuw en valschade terwijl je ook je steentje bijdraagt aan een beter milieu!

U.S. Militaire standaard

De “U.S. Military Standard” voor valschade en schokbescherming, vereist dat het LifeProof Frē Apple iPhone 12 Mini Hoesje fysiek bestand is tegen vallen, trillingen en stoten die je dag tot dag tegen kan komen. De LifeProof Frē Full Protect Case voldoet aan deze standaard en biedt hierdoor bescherming tegen de meest voorkomende oorzaken van schade, namelijk schokken, stoten en vallen!

IP-68 Ingress Protection

Alle LifeProof Frē Hoesjes voor de Apple iPhone 12 Mini worden getest op de waterdichtheid, waarvan sommige steekproefsgewijs zelfs extra uitgebreid getest worden. De LifeProof Frē iPhone 12 Mini Hoesjes die slagen voor deze testen, worden verscheept. Halen ze deze testen niet, dan worden ze vernietigd. 

Het internationale standaard voor waterdichtheid is de IP (Ingres Protection) standaard. 6 en 8 zijn de hoogste score voor vaste stoffen en vloeistoffen. IP-68 gewaardeerde Hoesjes weerstaan circulerend talk voor 8 uur en wateronderdompeling tot 2 meter gedurende 1 uur. De LifeProof Frē iPhone 12 Mini Hoesjes beschikken over deze IP-68 certificering. Zo weet je zeker dat je de beste waterdichte bescherming voor je iPhone 12 Mini in huis haalt!

specificaties LifeProof Fre beschermhoes

Hoesje van gerecycled plastic

Dit LifeProof Frē Apple iPhone 12 Mini hoesje is in vergelijking tot vele andere hoesjes een zeer milieuvriendelijk hoesje. De hoesjes zijn voor 60% vervaardigd uit gerecycled plastic, waardoor je bij de aanschaf van dit LifeProof Frē hoesje bijdraagt aan een beter milieu.

Voordelen van het LifeProof Frē Apple iPhone 12 Mini Hoesje:

  • Speciaal ontworpen, Full Protect en Waterdicht iPhone 12 Mini Hoesje
  • Waterbestendig te midden van ieder modderig, drassig en extreem avontuur
  • Vernieuwd ontwerp, dat slanker is dan ooit en ontworpen is om te beschermen
  • Bestaat voor 60% uit gerecycled plastic
  • “U.S. Military Standard” voor valschade en schok-, en stootbescherming
  • IP-68 certificering voor de beste waterdichtheid tot wel 2 meter voor 1 uur

Officiële LifeProof Reseller.

GSMpunt is een officiële LifeProof Reseller.

Dit betekent dat wij door LifeProof geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vind je dan ook het complete assortiment dat LifeProof verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Nuud en Fre.

LifeProof staat bekend om de superieure kwaliteit hoesjes die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt LifeProof een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een LifeProof hoesje bij GSMpunt, maak je volledige aanspraak op deze garantie.

Lees meer

Specificaties

Productcode 84445
Merk LifeProof
MPN 77-65361
Garantie 12 maanden
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic, Duurzaam
Type Hoesje Full Protect
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Ja
Sleep/Wake Nee
Met Venster Nee
Sluiting Geen
EAN 840104215241
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 12 Mini
    Apple iPhone 12 Mini
Reminder image

Bekijk alle Apple iPhone 12 Mini Hoesjes

239 Verschillende modellen

x