Hybrid Motorola Moto G4 Hoesje Goud

Productcode: 13-17735
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Hoesjes

Productomschrijving

Met een hoesje wilt u natuurlijk ervoor zorgen dat uw Motorola Moto G4 optimaal beschermd wordt. Met dit hybrid hoesje bent u verzekerd van een goede bescherming. Zoals de naam van het hoesje al aangeeft is het hoesje gemaakt uit twee materialen. De combinatie van de twee materialen zorgt ervoor dat uw smartphone optimaal wordt beschermd.

Stijlvol hybrid design

Uw Motorola Moto G4 heeft een prachtig uiterlijk en dit Moto G4 hoesje is ontworpen om dit te accentueren en niet te verbergen. De polycarbonaten achterkant is erg dun waardoor het design van uw smartphone niet veel dikker wordt. Ook is de polycarbonaten achterkant krasbestendig, wat voor een lange levensduur van uw smartphone zorgt.

De TPU bumper van het Motorola Moto G4 hoesje is wel voorzien van extra grip. Door deze grip hoeft u niet bang te zijn dat uw smartphone uit uw handen glipt. In deze bumper zijn ook uitsparingen en knoppen verwerkt. De uitsparingen geven u toegang tot de benodigde poorten en knoppen voelen solide aan en maken dat u makkelijk de volume kunt bedienen en het scherm kunt vergrendelen.

Bescherming

Het Motorola Moto G4 hoesje bestaat uit twee delen die goed op elkaar aansluiten. Het hoesje is vervaardigd uit TPU en kunststof. De kunststof buitenzijde zorgt ervoor de stoten en vallen worden opgevangen. De TPU binnenzijde zorgt ervoor dat de schokken worden geabsorbeerd. De combinatie zorgt dus voor een optimale bescherming. Door de opstaande randen van het hoesje wordt het display van uw smartphone ook goed beschermd.

Hybrid Motorola Moto G4 hoesje in het kort

  • Beschermt uw complete toestel
  • Gemaakt van hoogwaardig TPU en kunststof
  • Handige uitsparingen
  • Speciaal voor de Motorola Moto G4 & G4 plus
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-17735
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Goud
Materiaal Hard Plastic, TPU
EAN 8719246078125
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Motorola Moto G4
    Motorola Moto G4
  2. Motorola Moto G4 Plus
    Motorola Moto G4 Plus
Klik hier voor de resultaten