Gear4 Victoria Back Cover Samsung Galaxy S9 Mandala

Productcode: 33970
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Wilt u uw Samsung Galaxy S9 in een sportief jasje steken? Dat kan met de Gear4 Victoria Back Cover! Deze case heeft een moderne vormgeving en beschermt uw Galaxy S9 tegen verscheidende vormen van schade. U kunt uw smartphone dus beschermen in stijl.

Ontwerp

De Gear4 Victoria Back Cover Samsung Galaxy S9 is een back cover met een modern ogend uiterlijk. Dit wordt bereikt door verschillende effecten. Zo is de case waar u uw smartphone in klikt transparant met oranje effecte. Dit geeft de case een sportieve uitstraling voor bij uw smartphone.

De Gear4 D3O Victoria Back Cover Samsung Galaxy S9 is speciaal voor de Galaxy S9 ontworpen, zodat u verzekerd bent van een uitstekende pasvorm. Ook zijn er speciale uitsparingen aangebracht zodat u maximale functionaliteit behoudt.

D3O Technologie

De D3O technologie is een wetenschappelijk geteste technologie dat de perfecte bescherming biedt aan uw toestel. Het principe van de D3O technologie is even simpel als geniaal. Wanneer uw toestel op de grond valt vangt het materiaal de kracht op en verdeelt dit door het materiaal. Zo worden de trillingen geneutraliseerd voordat dit het toestel kan bereiken. Om deze reden wordt deze technologie gebruikt in beschermende kleding in de motorsport, helmen van American Football professionals of in het leger.

Gear4 Victoria Back Cover Samsung Galaxy S9 in het kort:

  • Sportieve uitstraling
  • Beschermt uw smartphone tegen schade
  • Speciale uitsparingen
  • Beschermende D3O technologie
Lees meer

Specificaties

Productcode 33970
Merk Gear4
MPN SGS9VIC03
Garantie 6 maanden
Materiaal Hard Plastic
Type Hoesje Back Cover
Kleur Goud, Transparant
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
EAN 4895200204619
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S9
    Samsung Galaxy S9

Bekijk alle Samsung Galaxy S9 Hoesjes

227 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten