4smarts 360° Limited Protection Set Samsung Galaxy A31 Transparant

Productcode: 65990
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze 360° Limited Protection Set bestaat uit transparant en dun Samsung Galaxy A31 TPU hoesje met daarbij een 0.3mm Tempered Glass Screen Protector die je bescherming compleet maakt en zorgt voor een volledige, 360° rondom Samsung Galaxy A31 bescherming.

Transparant TPU Hoesje

Ben je op zoek naar een complete bescherming met een dun Samsung Galaxy A31 hoesje? Dan is dit transparant TPU Samsung A31 hoesje precies wat je zoekt. Het hoesje is vervaardigd uit rekbaar TPU materiaal. Dit flexibele, maar toch erg stevige materiaal is uitermate geschikt voor het beschermen van je toestel tegen krassen, stoten, vuil en andere dagelijkse gebruikersbeschadigingen. Ook is het TPU Hoesje zo ontworpen, dat de cover zich om de randen van je Samsung Galaxy A31 vojet. Op deze manier zijn de hoeken ook beschermt en kan het TPU Hoesje ook een schokken en stoten opvangen.

Tempered Glass

Om je Samsung Galaxy A31 bescherming compleet te maken, is een Tempered Glass Screen Protector ontwikkeld om je Samsung Galaxy A31 display ook tegen krassen en stoten te beschermen. Het glas is ultradun met slechts 0.3mm en beschikt over afgeronde hoeken. Hierdoor zul je er absoluut geen hinder van ondervinden als je deze hebt geplaatst op je Samsung Galaxy A31 en bedekt deze Second Glass ook de randen van je Samsung Galaxy A31.

Voordelen van de 4smarts 360° Limited Protection Set Samsung Galaxy A31:

  • Origineel 4smarts product
  • Volledige, 360° rondom bescherming
  • Transparant, dun TPU Hoesje
  • Tempered Glass Screen Protector
  • Speciaal voor de Galaxy A31 ontworpen
Lees meer

Specificaties

Productcode 65990
Merk 4smarts
Garantie 6 maanden
Materiaal TPU, Hard Plastic, Glas
Type Hoesje Back Cover
Kleur Transparant
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met Venster Nee
Sluiting Geen
Gewicht 69 gram
EAN 4250774951268
Toon meer

Vraag en antwoord

Kan je ook een tempered glass combineren met dit hoesje?
Vraag van Linda
1 Antwoord

Ja dat is geen probleem. Alle screenprotectors binnen ons assortiment zijn goed te combineren met dit back cover hoesje.
Antwoord van Eleon

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy A31
    Samsung Galaxy A31