Headsets voor uw Telefoon of Tablet

Om muziek te luisteren op je telefoon of tablet is een goede headset van het grootste belang. Ook als je veel onderweg bent, je telefoon tijdens het sporten bij je hebt, of je gewoon even lekker niet gestoord wilt worden, biedt een goede headset uitkomst. Op deze pagina vind je ons ruime assortiment headsets voor telefoons en tablets.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Bluetooth Bluetooth Bent u op zoek naar een bluetooth oplossing?
Toon resultaten
Draagstijl Draagstijl Heeft u een voorkeur voor een headset die op een bepaalde manier op, over of in het oor valt? Selecteer hieronder dan de eigenschap van uw keuze.
Toon resultaten
1 oor / 2 oren 1 oor / 2 oren Neem een headset voor 1 oor als u op de hoogte wilt blijven van wat er om u heen gebeurt, of neem een headset voor twee oren om u af te sluiten van wat er om u heen gebeurt.
Toon resultaten
Volumeregeling Volumeregeling Hiermee kunt u de volume van een gesprek of van uw muziek regelen.
Toon resultaten
Microfoon Microfoon Met een microfoon kunt u bellen en gebeld worden via dit product. Zonder microfoon is het mogelijk om naar muziek te luisteren, maar bellen is dan geen optie.
Toon resultaten
Ruisonderdrukking Ruisonderdrukking Ruisonderdrukking zorgt ervoor dat de microfoon actief bezig is om alleen uw stem door te geven. Omgevingsgeluiden en ruis worden weggefilterd zodat u beter verstaanbaar bent.
Toon resultaten
NFC NFC NFC staat voor Near Field Communication. Een headset die NFC heeft is veel eenvoudiger te koppelen, omdat u deze alleen maar tegen uw telefoon (met NFC) hoeft te houden om de verbinding tot stand te brengen.
Toon resultaten
Multipoint Pairing Multipoint Pairing Multipoint Pairing stelt u in staat om meerdere apparaten aan uw telefoon te koppelen, of om meerdere telefoons aan een bluetooth headset of carkit te koppelen. Zo kunt u makkelijk switchen tussen de telefoons waarmee u belt via een carkit. Ook handig als u naar muziek wilt luisteren, en via een carkit of bluetooth headset bereikbaar wilt blijven.
Toon resultaten
Waterbestendig Waterbestendig Wilt u een headset die (spat)waterdicht is? Handig bij het sporten of voor als u veel buiten bent.
Toon resultaten
Bluetooth Versie Bluetooth Versie Er zijn verschillende Bluetooth versies. De eerste versie kon alleen data oversturen. Bluetooth 2.0 was al veel sneller, en bood de mogelijkheid tot A2DP. Bluetooth 3.0 is nog stabieler en energiezuiniger, en met Blueooth 4.0 is de mogelijkheid tot het koppelen van meeerdere apparaten tegelijkertijd.
Toon resultaten
A2DP A2DP A2DP staat voor Advanced Audio Distribution Profile. Met een Bluetooth headset met A2DP kunt u muziek streamen vanaf uw telefoon of tablet.
Toon resultaten
True Wireless
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 69 | Per pagina
Filters

Uw gekozen filter:
 • Microfoon
 1. Trust Tones Wired On-Ear Koptelefoon Zwart
  Trust Tones Wired On-Ear Koptelefoon Zwart
  € 24,95
  Op voorraad

De beste telefoon headsets

Headsets komen in veel verschillende vormen en maten voor. Natuurlijk zijn er standaard headset die in de meeste situaties een prima oplossing bieden, maar een echte sporter wil bijvoorbeeld toch liever een sportheadset die extra grip biedt om het oor. En zo zou een muziekliefhebber eerder kijken naar een headset die wellicht niet zozeer compact is, maar wel de beste geluidskwaliteit biedt.

Binnen het bovenstaande assortiment headsets vind je zowel koptelefoons als in-ear headsets. Headsets die gemaakt zijn voor het sporten en headsets die ontworpen zijn voor zakelijk gebruik. Het brede assortiment zorgt er voor dat iedereen hier een headset kan vinden die het beste bij hem/haar past. Maak gebruik van de filters om snel en eenvoudig jouw nieuwe headset te vinden.

Headsets van de beste merken

In het filter menu vind je een flinke selectie aan merken die wij aanbieden qua headsets. Hier vind je natuurlijk de bekende telefoonmerken als Apple, Samsung en Sony, waar wij de originele headsets van aanbieden. Maar ook andere merken zoals Jabra zijn in dit lijstje te vinden. De merken binnen ons assortiment zijn geselecteerd op de kwaliteit en betrouwbaarheid waar deze om bekend staan. Ben je dus op zoek naar kwalitatief hoogstaande merk headsets, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Extra functies zoals volumebediening

Het overgrote deel van de headsets binnen ons assortiment beschikt over een ingebouwde microfoon en bediening voor muziek en inkomende oproepen. Uiteraard heeft dit te maken met feit dat wij voornamelijk tablet en telefoon accessoires verkopen. Niet iedere microfoon is geschikt voor ieder type toestel. Zo hebben wij headsets die beschikken over een microfoon voor het gebruik bij Android, Windows en Apple toestellen. Een Android headset werkt bijvoorbeeld niet altijd op een Apple toestel. Houdt hier rekening mee bij het aanschaffen van een headset. Kijk goed naar de compatibiliteitslijst bij de headsets zelf, om zeker te zijn of deze geschikt is voor jouw telefoon.

Advies over headsets

Heb je vragen over ons assortiment headsets? Dan zijn er altijd onze productexperts van de klantenservice die je graag meer vertellen over de headsets binnen ons assortiment. Onze medewerkers staan voor je klaar om advies op maat te geven en meer te vertellen over de producten en headsets binnen ons assortiment. Ook met vragen over bijvoorbeeld opladers en telefoonhoesjes kun je bij hen terecht!

 1. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 2. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 3. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 4. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 5. Samsung Galaxy S21 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S21 FE
 6. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 7. Samsung Galaxy Tab A8 hoesjes
  Samsung Galaxy Tab A8
 8. Apple iPhone 14 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro Max
 9. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 10. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S20 FE
Filters