Anker Soundcore Spirit Pro In-Ear Bluetooth Headset Zwart/Grijs

Productcode: 11662
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Laat u tijdens uw intensieve trainingen begeleiden met deze Anker Soundcore Spirit Pro In-Ear Bluetooth Headset door zijn geoptimaliseerde geluid, uitzonderlijk lange speeltijd en perfecte pasvorm!

Geoptimaliseerde geluidskwaliteit

De Soundcore Spirit Pro In-Ear Bluetooth Headset is uitgerust met 6mm graphene drivers om onder meer geluidsgegevens te bewaren. AptX high-fidelity geluid zorgt ervoor dat u uw muziek in de best mogelijke kwaliteit hoort, zelfs met gebruik van de Dual-EQ functie. Met deze Dual EQ modus kan de intensiteit van uw muziek worden aangepast, zodat uw muziek niet achterblijft terwijl uw training intensiever wordt. Ontketen een zware golf met een diepere bas wanneer u overschakelt naar de trainingsmodus. 

Uitzonderlijke speeltijd

De combinatie van een premium Li-ion batterij met de toonaangevende energiebeheertechnologie van Anker zorgt voor een uitzonderlijk lange speeltijd. U kunt tot wel 10 uur non-stop genieten van uw audio om uw trainingen de hele week te begeleiden.

Perfecte pasvorm en comfort

De Soundcore Spirit Pro In-Ear Bluetooth Headset van Anker heeft een aan te passen pasvorm. Er worden EarTips en EarWings in meerdereen verschillende maten bij deze Soundcore Spirit Pro Headset geleverd, zodat u uw perfecte pasvorm kunt vinden. Tot slot beschikt de Anker Soundcore Spirit Pro Headset over een ingebouwde microfoon en een afstandsbediening, waardoor u eenvoudig oproepen kunt beantwoorden, volume en muziek kunt regelen, zonder uw hoofdtelefoon te verwijderen of uw telefoon te pakken.

SweatGuard technologie en IP68-certificering

De Soundcore Spirit Pro In-Ear Bluetooth Headset van Anker beschikt over Ankers' SweatGuard technologie; een onderzeeër-geïnspireerde structuur en hydrofobe nanocoating om een ondoordringbare barrière rond de gevoelige interne componenten te creëren. Deze ondoordringbare barrière vormt een echt zweetbestendige technologie, speciaal ontworpen om de corrosieve eigenschappen van zweet te weerstaan en een stap verder te gaan als de IP68-certificering voor 100% waterdichte bescherming tegen alle deeltjes.

Voordelen van de Anker Soundcore Spirit Pro In-Ear Bluetooth Headset:

  • 6mm graphene drivers leveren een rijke en professioneel afgestemde AptX high-fidelity audio
  • Dual EQ modus om de intensiteit van uw muziek aan te passen tijdens uw intensieve trainingen
  • Uitzonderlijke speeltijd tot wel 10 uur door premium Li-ion batterij
  • Perfecte pasvorm en comfort door meegeleverde EarTips en EarWings in meerdere, verschillende maten
  • Ingebouwde microfoon en afstandsbediening, waardoor u eenvoudig oproepen kunt beantwoorden, volume en muziek kunt regelen.
  • SweatGuard technologie; een onderzeeër-geïnspireerde structuur en hydrofobe nanocoating om een ondoordringbare barrière te creëren
  • IP68-certificering voor 100% waterdichte bescherming tegen alle deeltjes
  • Eartips, EarWings, kabelclip, shirtclip en Micro-USB kabel meegeleverd

Officiële Anker distributeur.

GSMpunt is een officiële Anker distributeur.

Dit betekent dat wij door Anker geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Anker accessoires, zoals o.a. de Anker PowerCore Powerbanks, PowerLine Oplaadkabels en PowerPort Thuisladers, maar ook de Soundcore Bluetooth Headsets en bijvoorbeeld de Soundcore Speakers van dit merk. Mist u het product waarnaar u op op zoek bent? Neem dan gerust even contact met ons op.


Officiële Anker distributeur.

GSMpunt is een officiële Anker distributeur.

Dit betekent dat wij door Anker geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Anker accessoires, zoals o.a. de Anker PowerCore Powerbanks, PowerLine Oplaadkabels en PowerPort Thuisladers, maar ook de Soundcore Bluetooth Headsets en bijvoorbeeld de Soundcore Speakers van dit merk. Mis je het product waarnaar je op zoek bent? Neem dan gerust even contact met ons op.

Lees meer

Specificaties

Productcode 11662
Merk Anker
MPN A34020F1
Garantie 18 maanden
Kleur Zwart, Grijs
1 oor / 2 oren Twee oren
A2DP Nee
Multipoint Pairing Nee
NFC Nee
Ruisonderdrukking Nee
Volumeregeling Ja
Waterbestendig Ja
Draagstijl In het oor
Bluetooth Versie 4.0
Microfoon Ja
True Wireless Nee
Gewicht 147 gram
EAN 848061052855
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer