Fitbit Luxe Houders

Hieronder vindt je alle houders die we voor jouw Fitbit Luxe in ons assortiment hebben. Met een houder of cradle heb je een vaste plek voor jouw Fitbit Luxe in je auto. Als je veel het stuur zit, dan is het handig om jouw Fitbit Luxe op een vaste plek te plaatsen. Kijk hieronder voor het volledige assortiment aan Fitbit Luxe houders.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type voertuig
Toon resultaten
Montage van houder
Toon resultaten
Montage van toestel
Toon resultaten
Geschikt voor apparaat
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Draadloos opladen
Toon resultaten
Waterdicht
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 4 van 4 | Per pagina
Filters

Fitbit Luxe houders

Als je gebruik maakt van de navigatie op jouw Luxe dan is een goede telefoonhouder in de auto een echte aanrader. Ook als je veel belt tijdens het rijden, is het handig als je jouw toestel in het zicht heeft, zodat je bijvoorbeeld kunt zien wie je belt. Binnen ons assortiment Fitbit Luxe accessoires vindt je daarom ook een grote selectie aan Luxe houders.

Verschillende oplossingen

Niet elke auto is hetzelfde. Als je op zoek bent naar een autohouder voor jouw Luxe, is het belangrijk op hier rekening mee te houden. Het is namelijk belangrijk om te weten waar je de houder wilt plaatsen. Zo hebben wij autohouders die je kunt monteren aan de voorruit van jouw auto en houders die gemonteerd worden op het dashboard. Een goede Luxe autohouder zorgt er voor dat jouw toestel in het zicht is, zonder dat je het zicht op de weg verliest. Dit garandeert dat je jouw Luxe optimaal kunt gebruiken terwijl je veilig deel kunt nemen aan het verkeer.

Gebruikt je jouw telefoon voor navigatie? Dan is een Luxe oplader zeer aan te raden! Met een autolader voor jouw Luxe voorkomt je dat de batterij van jouw toestel leeg raakt door het gebruik van navigatie software. Niets is vervelender dan wanneer de batterij van de Luxe al leeg is voor het einde van de dag.

Telefoonhouder en een Luxe hoesje

Heb je jouw Luxe voorzien van een beschermhoesje? Dan kan het zijn dat niet alle houders gaan passen. Wij raden aan om in dit geval te kijken naar een telefoonhouder waar je jouw toestel in klemt en waarbij het formaat van het toestel geen factor speelt. De telefoonhouders waar je jouw toestel in klemt zullen perfect passen ondanks dat jouw toestel is voorzien van een Luxe hoesje.

Overige houders

Naast autohouders zijn binnen ons assortiment ook Luxe telefoonhouders te vinden die te gebruiken zijn als standaard voor bijvoorbeeld het maken van foto’s. Ook voor deze houders ben je bij ons uiteraard aan het juiste adres.

Luxe telefoonhouders van de beste merken!

Ons assortiment Luxe telefoonhouders is opgebouwd uit producten van verschillende hoogstaande merken. Bekende merken als iOttie, Belkin en Kenu mogen natuurlijk niet uit ons assortiment ontbreken. Het is de hoogwaardige kwaliteit die er voor zorgt dat je jouw Fitbit Luxe met alle vertrouwen kunt plaatsen in deze houders. Je weet namelijk dat deze merk houders optimale grip houden op jouw Luxe, waarbij je weet dat jouw toestel niet zal vallen bij de eerste beste drempel.

Advies op maat

Wil je meer weten over de autohouders/telefoonhouders binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw Fitbit Luxe en jouw auto.

Filters