Shop met korting! Vakantiegeld sale logo Shop met korting!
Vakantiegeld sale

Draadloos oplaadstation

We moeten steeds meer apparaten dagelijks opladen. Denk aan je smartphone, draadloze oordopjes en smartwatch. Met behulp van een draadloos oplaadstation laad je al je apparaten tegelijk draadloos op.

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Laadaansluiting
Toon resultaten
Vermogen Vermogen Hoeveel Vermogen geeft de lader om uw devices op te laden?
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 45 van 45 | Per pagina
Filters

Het grote voordeel van een draadloze oplaadstations

Als je iedere dag meerdere apparaten op een dag tegelijk moet opladen, dan is een draadloos oplaadstation echt een must. Het is wel van belang dat je apparaten draadloos opgeladen kunnen worden. Met behulp van een draadloos oplaadstation gebruik je maar één stopcontact. Je plugt een oplader in het stopcontact en deze koppel je aan het draadloze oplaadstation. Het draadloze oplaadstation zorgt er vervolgens voor dat er meerdere apparaten tegelijkertijd worden opgeladen.

Stel je voor dat je beschikt over een iPhone, Apple Watch en AirPods. Op de traditionele manier opladen betekent dat je drie verschillende adapters met drie verschillende kabels nodig bent. Je vergeet nog wel eens om één apparaat niet aan de kabel te leggen waardoor je er de volgende dag geen gebruik van kan maken. Met behulp van een 3 in 1 draadloos oplaadstation weet je zeker dat al je noodzakelijke apparaten zijn opgeladen.

Draadloos oplaadstation voor alle merken

Draadloos opladen is een universele oplaadtechniek. De oplaadstations zijn dus geschikt voor elk apparaat die geschikt is voor draadloos opladen. De bovenstaande oplaadstations zijn dus geschikt voor Apple, Samsung en andere grote telefoon merken die draadloos opladen ondersteunen. We houden dagelijks de markt van draadloze oplaadstations in de gaten. Merken zoals Samsung, Mophie, Baseus en Dux Ducis hebben we al opgenomen in ons assortiment. We zien de noodzaak van deze categorie in, want het aantal elektronische devices per persoon stijgt. Mocht je nou één device hebben die geen draadloos opladen ondersteund, maar de andere twee wel. Kijk dan dan een draadloos oplaadsation waar een extra kabel uit kan. Met behulp van deze output kun jij je device dan opladen met behulp van een kabel, maar maak je nog wel gebruik van één oplader.

Bij een draadloos oplaadstation wordt niet altijd een oplader meegeleverd

Het draadloze oplaadstation moet voorzien worden van stroom. We raden een krachtige oplader aan, want anders zal het draadloos opladen van je apparaten erg lang duren. Schaf minimaal een adapter aan van 20W. Hierdoor weet je zeker dat je oplaadstation op een normale manier je apparaten van stroom voorzien. Kijk vooraf ook goed hoeveel je apparaten wilt opladen.

De beste service bij het kopen van een draadloos oplaad station

We willen dat iedereen zijn mobiele telefoon compleet kan maken. Mocht een draadloos oplaadstation toch niet naar wens zijn, dan kun je hem bij ons kosteloos binnen 30 dagen omruilen. De meeste oplaadstations worden via pakket post verzonden. Bij GSMpunt betaal je geen extra verzendkosten voor in Nederland en België. Je kunt de betaling afronden met de bekende betaalmethoden die je gewend bent.

 1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Ultra
 2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Plus
 3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
  Samsung Galaxy S24
 4. Samsung Galaxy A54 hoesjes
  Samsung Galaxy A54
 5. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 6. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro
 7. Samsung Galaxy S23 hoesjes
  Samsung Galaxy S23
 8. Samsung Galaxy A55 hoesjes
  Samsung Galaxy A55
 9. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 10. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
Filters