iPhone XS Max Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de Apple iPhone XS Max vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een Apple iPhone XS Max display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 6 van 6 | Per pagina
 1. Rosso Apple iPhone XS Max Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Apple iPhone XS Max Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Apple iPhone XS Max tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Apple iPhone XS Max en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Apple iPhone XS Max is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Ringke DualEasy Anti-Stof Screen Protector Apple iPhone XS Max 2-Pack
  Ringke DualEasy Anti-Stof Screen Protector Apple iPhone XS Max 2-Pack

  Deze High Definition Heldere screen protector voor de Apple iPhone XS Max is gemaakt van Japans PET materiaal. De siliconen plaklaag en applicatie zonder bubbels of spray maakt de screen protector eenvoudig te installeren. U ontvangt 2 folies. Hiermee kunt u uw telefoon optimaal beschermen tegen krassen.

  Ringke | Plastic Folie

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. RhinoShield Impact Protection Screen Protector iPhone XS Max Clear
  RhinoShield Impact Protection Screen Protector iPhone XS Max Clear

  Met de RhinoShield Impact Protection Screen Protector beschermt u het scherm van uw iPhone XS Max optimaal tegen krassen. De screen protector is voorzien van de juiste uitsparingen, hierdoor is deze eenvoudig te bevestigen. Door de slimme constructie hecht de RhinoShield screen protector perfect aan het beeldscherm van uw iPhone XS Max.

  RhinoShield | Plastic Folie

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector Apple iPhone XS Max
  Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector Apple iPhone XS Max

  Bescherm het scherm van uw smartphone met de Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector. Deze screenprotector bestaat uit drie lagen die ervoor zorgen dat u geen krassen op uw glas krijgt. De eerste laag is een stevige anti-kras laag die krassen van sleutels, scherpe randen of andere voorwerpen kan voorkomen.

  Eiger | Plastic Folie

  € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. NillkinNillkin Anti-Kras Screen Protector Apple iPhone XS Max
  NillkinNillkin Anti-Kras Screen Protector Apple iPhone XS Max

  Het beeldscherm van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Apple IPhone XS Max goed te beschermen. Met de Nillkin Scratch-resistant Screen Protector bent u verzekerd van een goede bescherming. Met de screen protector hoeft u dus niet bang te zijn voor dagelijkse schade aan uw beeldscherm.

  Nillkin | Plastic Folie

  € 8,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector Apple iPhone XS Max 2-Pack
  Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector Apple iPhone XS Max 2-Pack

  Bescherm het scherm van uw smartphone met de Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector. Deze screenprotector bestaat uit drie lagen die ervoor zorgen dat u geen krassen op uw glas krijgt. De eerste laag is een stevige anti-kras laag die krassen van sleutels, scherpe randen of andere voorwerpen kan voorkomen.

  Eiger | Plastic Folie

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Apple iPhone XS Max display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Apple iPhone XS Max zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je iPhone XS Max beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een iPhone XS Max display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de Apple iPhone XS Max plakken.

Een flexibele iPhone XS Max screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw Apple iPhone XS Max tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Apple iPhone XS Max display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een iPhone XS Max display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Apple iPhone XS Max display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Apple iPhone XS Max display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Apple iPhone XS Max display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw iPhone XS Max voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Apple iPhone XS Max display folie bescherming

Een display folie beschermt uw iPhone XS Max tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw iPhone XS Max beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten