iPhone 7 Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de Apple iPhone 7 vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een Apple iPhone 7 display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 8 van 8 | Per pagina
 1. Ringke ID Full Cover Screen Protector Apple iPhone 7 / 8 [2-Pack]
  Ringke ID Full Cover Screen Protector Apple iPhone 7 / 8 [2-Pack]

  De Ringke ID Full Cover Screen Protector is een van de weinige scherm folies die complete dekking en bescherming biedt voor uw Apple iPhone 7 / 8. Het unieke design van deze screenprotector zorgt ervoor dat het om het gedeeltelijk om het toestel heen gewikkeld wordt, waardoor ook de bolle randen van het scherm bedekt kunnen worden.

  Ringke | Plastic Folie

  13,95 € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Apple iPhone 7 / 8 Screen Protector Ultra Clear
  Apple iPhone 7 / 8 Screen Protector Ultra Clear

  Altijd al last van krassen of schrammen gehad op uw toestellen? Wilt u dat deze keer voorkomen? Gebruik dan de Ultra Clear LCD Screen Protector voor de Apple iPhone 7 / 8. De display folie zal het scherm van uw toestel kras- en schramvrij houden!

  Plastic Folie

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. RhinoShield Impact Protection Screen Protector iPhone 7 / 8 Clear
  RhinoShield Impact Protection Screen Protector iPhone 7 / 8 Clear

  Met de RhinoShield Impact Protection Screen Protector beschermt u het scherm van uw iPhone 7 / 8 optimaal tegen krassen. De screen protector is voorzien van de juiste uitsparingen, hierdoor is deze eenvoudig te bevestigen. Door de slimme constructie hecht de RhinoShield screen protector perfect aan het beeldscherm van uw iPhone 7 / 8.

  RhinoShield | Plastic Folie

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. ZAGG InvisibleShield HD Dry Screen Protector Full Body iPhone 7 / 8
  ZAGG InvisibleShield HD Dry Screen Protector Full Body iPhone 7 / 8

  De InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protectors, komt deze HD editie voor de Apple iPhone 7 ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade.

  InvisibleSHIELD | Plastic Folie

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. RhinoShield Impact Protection Screen Protector iPhone 7 Plus / 8 Plus
  RhinoShield Impact Protection Screen Protector iPhone 7 Plus / 8 Plus

  Met de RhinoShield Impact Protection Screen Protector beschermt u het scherm van uw iPhone 7 Plus / 8 Plus optimaal tegen krassen. De screen protector is voorzien van de juiste  uitsparingen, hierdoor is deze eenvoudig te bevestigen. Door de slimme constructie hecht de RhinoShield screen protector perfect aan het beeldscherm van uw iPhone 7 Plus / 8 Plus.

  RhinoShield | Plastic Folie

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Rosso Apple iPhone 6(s) / 7 / 8 Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Apple iPhone 6(s) / 7 / 8 Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Apple iPhone 6 / 6S / 7 / 8 tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de iPhone 6 / 6S / 7 / 8 en wordt geleverd in een handige duo pack.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Dit product is op
  voorraad
 7. Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector iPhone 8 / 7 / 6(S) 2-Pack
  Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector iPhone 8 / 7 / 6(S) 2-Pack

  Bescherm het scherm van uw smartphone met de Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector. Deze screenprotector bestaat uit drie lagen die ervoor zorgen dat u geen krassen op uw glas krijgt. De eerste laag is een stevige anti-kras laag die krassen van sleutels, scherpe randen of andere voorwerpen kan voorkomen.

  Eiger | Plastic Folie

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 8. Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector iPhone 8 / 7 / 6(S)
  Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector iPhone 8 / 7 / 6(S)

  Bescherm het scherm van uw smartphone met de Eiger Tri Flex High Impact Screen Protector. Deze screenprotector bestaat uit drie lagen die ervoor zorgen dat u geen krassen op uw glas krijgt. De eerste laag is een stevige anti-kras laag die krassen van sleutels, scherpe randen of andere voorwerpen kan voorkomen.

  Eiger | Plastic Folie

  € 9,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!

De beste Apple iPhone 7 display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Apple iPhone 7 zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je iPhone 7 beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een iPhone 7 display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de Apple iPhone 7 plakken.

Een flexibele iPhone 7 screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw Apple iPhone 7 tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Apple iPhone 7 display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een iPhone 7 display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Apple iPhone 7 display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Apple iPhone 7 display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Apple iPhone 7 display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw iPhone 7 voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Apple iPhone 7 display folie bescherming

Een display folie beschermt uw iPhone 7 tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw iPhone 7 beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten