iPhone 15 Screen Protectors

Bescherm het kostbare beeldscherm van je iPhone 15 met een screenprotector. In ons assortiment vind je een breed scala aan screenprotectors. Gebruik de handige filters om gemakkelijk de juiste screenprotector voor jouw iPhone 15 te vinden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 10 van 10 | Per pagina
Filters

Uw gekozen filter:
  • Privacy Glass
  1. Product expert
    Eleon Screen protectors specialist

    Ons advies:

    Op zoek naar de beste Apple iPhone 15 Screen protectors? Ontdek ons advies!

    Bekijk ons advies >

Bescherm het beeldscherm van de iPhone 15 met een screenprotector

Een iPhone 15 is niet de goedkoopste smartphone van de markt. Het is dan ook verstandig om deze goed te beschermen, aangezien je jouw smartphone tegenwoordig overal mee naartoe neemt. Het kloppende hart van de iPhone 15 is het vernieuwde OLED-beeldscherm, het is verstandig om deze uit te rusten met een goed passende iPhone 15 screen protector. Wij gaan jou uitleggen welke verschillen er allemaal zijn en welke screenprotector het best bij jou past.

Wat is een screen protector?

Een screenprotector is een zeer dunne folie van kunststof of gehard glas die bedoeld is om het glazen beeldscherm van je iPhone te beschermen tegen krassen, putjes en andere vormen van schade. Daarnaast zorgt een iPhone 15 screenprotector ervoor dat het originele beeldscherm mooi schoon blijft.

Verschillende soorten iPhone 15 screen protectors

Bij de iPhone 15 is het mogelijk om te kiezen uit twee verschillende screenprotectors: display folie een een telefoonglaasje. De tweede staat ook wel bekend als Tempered Glass. Maar welk soort is geschikt voor jou? Dat leggen we uit.

iPhone 15 Tempered Glass

Deze screenprotectors zijn gemaakt van glas. Bij een scherm zonder afronding is een telefoonglaasje de beste keuze. Ze bieden namelijk de beste bescherming tegen krassen, vallen, stoten en andere vormen van schade aan het scherm. Het ergste wat kan gebeuren is dat het glas van de screenprotector breekt bij een val. Gelukkig is het vervangen van een glazen screenprotector veel goedkoper dan het vervangen van het hele scherm. Bij GSMpunt.nl zijn iPhone 15 tempered glass protectors ook verkrijgbaar met installatietray. De tray zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de protector verkeerd op te plakken.

Display folie

Als je op zoek bent naar een goedkopere variant om je iPhone beeldscherm te beschermen, dan kan een iPhone 15 displayfolie een goede optie zijn. Het is een dun folie dat het scherm van jouw iPhone 15 beschermt tegen vuil en kleine krasjes. Er wel twee kleine nadelen aan een displayfolie, zo kan het scherm iets wat anders aanvoelen en kan een folie geen vallen van grote impact opvangen. Hierdoor is het risico op een gebroken scherm dus toch wat hoger tenopzichte van een iPhone 15 tempered glass. Een displayfolie is wel een ideale oplossing bij beeldschermen die voorzien zijn van rondingen. Folie kun je namelijk gemakkelijk met de rondingen mee vouwen.

iPhone 15 privacy glass

Naast de display en tempered glass protectors zijn er ook screenprotectors beschikbaar met wat extra functionaliteiten. Zo is er een iPhone 15 privacy glass in ons assortiment te vinden. Als je het vervelend vindt dat andere mensen met jou mee kunnen kijken, dan biedt deze screenprotector uitkomst. Op het moment dat je vanaf de zijkant naar jouw iPhone 15 scherm kijkt zie je alleen maar een zwarte waas. Hierdoor wordt het onmogelijk om nog mee te kijken met alle handelingen die jij doet.

We weten allemaal dat het witte licht van je iPhone niet het beste is wat je ogen kunnen verdragen. Met name ‘s avonds en vlak voor het slapen gaan is het verstandig om je telefoon wat vaker weg te leggen. Daarnaast kan een iPhone 15 screenprotector met blue light filter ook uitkomst bieden. Een blue light filter zijn voorzien van een speciale coating waardoor het blauwe licht van het beeldscherm deels gedempt wordt.

Bescherm ook de cameralenzen van de iPhone 15

Naast het beeldscherm worden ook de cameralenzen aan de achterkant van het toestel alsmaar groter. Super gaaf natuurlijk, maar hierdoor neemt de kans op schade wel toe. Daar hebben we bij GSMpunt.nl wat voor, namelijk een iPhone 15 camera protector. Deze protectors hebben eigenlijk dezelfde functie als een screen protector. Ze vallen over de camera heen waardoor er een beschermglas ontstaat over de cameralenzen. Zo zijn ze goed beschermd tegen krassen en vuil. Zorg voor het plakken wel dat de cameralenzen brand schoon zijn, anders zullen je foto’s nooit scherp worden.

iPhone 15 screenprotector kopen

Als je extra lang wilt genieten van je nieuwe iPhone is het zeker waard om zowel in een goed iPhone 15 telefoonhoesje als in een screenprotector te investeren. De kosten voor een reparatie zijn namelijk aanzienlijk toegenomen waardoor dit vaak ook niet meer aantrekkelijk is om te laten doen. Bij GSMpunt.nl kun je je bestelling veilig afronden met behulp van bekende betaalmethoden zoals iDeal, PayPal, Klarna en Bancontact. Als je nog vragen hebt over onze iPhone 15 screenprotectors, staan onze productexperts klaar om je te helpen. Bestel en betaal je voor 19:00, dan wordt het pakketje dezelfde dag nog gratis naar Nederland of België verzonden.

Filters Ons advies