iPhone 15 Pro Max Screen Protectors

Je gebruikt je Apple iPhone 15 Pro Max de hele dag door. Het 6,7-inch scherm is zeer kwetsbaar en helaas snel vatbaar voor beschadigingen. Het is daarom verstandig om je beeldscherm te beschermen met een screenprotector voor de iPhone 15 Pro Max. Gebruik onze handige filters om je zoektocht gemakkelijker te maken.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 10 van 10 | Per pagina
Filters

Uw gekozen filter:
  • Privacy Glass

Bescherm je iPhone 15 Pro Max beeldscherm

Apple gaat razendsnel met de ontwikkeling van hun smartphones, de iPhones. Het huidige top toestel van Apple is de iPhone 15 Pro Max. De 15 Pro Max is uitgerust met een 6,7-inch display, dit is niet veranderd ten opzichte van de voorganger. Verder is het een OLED-display met een always-on functie. Het scherm wordt wederom voorzien van Apple’s Dynamic Island. Naast alle specs zet Apple elk jaar ook goede stappen in de stevigheid van het beeldscherm. Helaas zijn ze tot op heden nog niet onverwoestbaar en is het nog steeds van belang de telefoon uit te rusten met een iPhone 15 Pro Max screenprotector. Een hoesje alleen biedt namelijk niet voldoende bescherming.

De reden waarom jij een iPhone 15 Pro Max protector nodig bent

De iPhone 15 Pro Max is het duurste model uit de nieuwe iPhone reeks. Het is dan ook verstandig om deze telefoon extra goed te beschermen. In veel gevallen biedt een telefoonhoesje namelijk niet voldoende bescherming om je toestel volledig te kunnen beschermen. Dit geldt zeker voor een backcover, hierbij zit er namelijk niks voor het display van de iPhone Pro Max. Een screenprotector dient als extra beschermlaag die veelal gemaakt is van plastic of glas. Met een screenprotector lever je niks in op de kleuren en helderheid van je iPhone.

Twee meest voorkomende iPhone 15 Pro Max screenprotectors

Het repareren van je iPhone scherm is aanzienlijk duurder geworden vergeleken met vroeger. Het is dan ook verstandig om te investeren in een goede screen protector. Hierbij zijn twee mogelijkheden: een display folie of een tempered glass. Wil je niet al te veel geld uitgeven en weet je van jezelf dat je zuinig bent op je spullen, dan voldoet een iPhone 15 Pro Max display folie prima. Ben je toch wat onhandiger en neem je liever het zeker voor het onzekere, dan kun je beter kiezen voor een tempered glass. We lichten hieronder de twee eerder genoemde soorten even uit.

iPhone 15 Pro Max Tempered Glass

Tempered glass, ook wel bekend als een glasplaatje, is een type screenprotector gemaakt van gehard glas. Het beschermt je beeldscherm tegen krassen, vallen, vuil en andere vormen van schade. Een tempered glass biedt superieure bescherming en is duurzamer dan een plastic folie, daar betaal je helaas ook wat extra’s voor.

Display Folie

Een display folie voor de iPhone 15 Pro Max is een dunne beschermende laag, meestal gemaakt van plastic of TPU. Het beschermt je beeldscherm tegen krassen, vuil en vlekken. Dankzij het ultra dunne ontwerp behoud je de oorspronkelijke aanraakgevoeligheid en kleurweergave van het display. Een folie is over het algemeen goedkoper dan een tempered glass. Het nadeel van een folie is echter dat deze minder bescherming biedt tegen vallen en stoten. De kans dat er een barst ontstaat na een val is aanzienlijk groter dan bij een tempered glass.

iPhone 15 Pro Max privacy protector

Naast de standaard Apple 15 Pro Max schermbeschermers zijn er ook een aantal met speciale functies. Zo is er een probleem dat iedereen wel kent, je zit naast iemand in het ov en diegene zit met al je appjes mee te lezen. Op zo'n moment biedt een iPhone 15 Pro Max privacy screenprotector uitkomst. Dit geharde glas is voorzien van een speciale laag waardoor je vanaf de zijkant alleen maar een zwarte waas ziet. Hierdoor kan niemand behalve jij zien wat je precies doet.

Screen protector met blue light filter

Het blauwe licht van tv’s, laptops en telefoons is niet altijd even goed voor je ogen. Met name ‘s avonds is het belangrijk om dit te doceren. Hier kan een blue light filter je goed bij helpen. Deze screenprotectors zijn voorzien van een filter dat alle “schadelijke” blauwe lichtstralen vermindert waardoor je ogen minder hard hoeven te werken. Ideaal voor iemand die ‘s avonds of ‘s nachts nog veel naar zijn of haar beeldscherm loopt te kijken.

Bescherm de camera met een camera protector

Niet alleen wordt het beeldscherm van de iPhone 15 Pro Max veel groter, ook de cameralenzen groeien met het jaar. Natuurlijk wil je deze ook goed beschermen zodat je altijd scherpe foto’s kunt maken. Hier komt een iPhone 15 Pro Max camera protector goed van pas. Deze protector heeft eigenlijk dezelfde werking als een screenprotector. Het is een extra glas dat je over de cameralenzen plakt, hierdoor zijn de camera’s beter bestand tegen krassen en vuil. Wel zo handig toch?

Een iPhone 15 Pro Max screen protector kopen

Tegenwoordig brengt het vervangen van je beeldscherm hoge kosten met zich mee. Daarom raden we aan om te investeren in een stevige screenprotector om onnodige uitgaven te voorkomen. Als je een iPhone 15 Pro Max schermbeschermer op werkdagen vóór 19:00 uur bestelt en betaalt, wordt je bestelling dezelfde dag nog gratis verzonden binnen Nederland en België. Je kunt gewoon betalen met de bekende betaalmethoden zoals iDeal, PayPal, Bancontact, Klarna en Creditcard.

We hopen dat je een geschikte screenprotector hebt kunnen vinden. Mocht je er toch niet uitkomen of heb je andere vragen over je iPhone? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan op werkdagen van 09:00 tot 18:00 voor je klaar.

Filters