iPhone 12 Mini Screen Protectors

Dankzij een iPhone 12 Mini screen protector kun je het scherm van je telefoon een goede bescherming bieden. Plaats een screenprotector op je iPhone 12 Mini en voorkom dat je telefoon schade oploopt. Hieronder staan alle screenprotectors voor de iPhone 12 Mini in een handig overzicht.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters

Uw gekozen filter:
  • Privacy Glass
  1. Product expert
    Eleon Screen protectors specialist

    Ons advies:

    Op zoek naar de beste Apple iPhone 12 Mini Screen protectors? Ontdek ons advies!

    Bekijk ons advies >

Screenprotector voor de iPhone 12 Mini

Ben je op zoek naar een screenprotector voor de iPhone 12 Mini? Dan zit je bij GSMpunt goed! Wij bieden heel veel protectors aan zodat we ook jou kunnen helpen aan de beste bescherming voor je telefoon. Na het doen van onderzoek en het uitvoeren van een aantal tests hebben wij ervoor gezorgd dat we alleen de beste iPhone 12 Mini screenprotectors in ons assortiment hebben opgenomen.

Plakken is eenvoudig!

Vaak wordt er gedacht dat het plakken van een screenprotector lastig is, maar als je de juiste stappen volgt is het heel eenvoudig. Om je nog extra te helpen, sturen wij standaard een aantal instructievideo’s mee waarop je kunt zien hoe je een screenprotector moet plakken. Daarbij wordt er bij de screenprotectors ook nog eens een handleiding meegeleverd. Dat kan dus niet meer mislukken!

Op maat gemaakte iPhone 12 Mini screen protector

In ons assortiment kun je alleen op maat gemaakte iPhone 12 Mini screen protectors vinden. Deze screenprotectors passen ieder op hun eigen manier perfect op de iPhone 12 Mini. Ook de uitsparingen op de screenprotectors zijn gemaakt op basis van de vorm en functies die de iPhone 12 Mini biedt. Alle iPhone 12 Mini screen protectors hebben andere specificaties en zijn gemaakt van anders materiaal.

Soorten screenprotectors voor de iPhone 12 Mini

Er zijn veel verschillende soorten screenprotectors voor de iPhone 12 Mini. De ene protector buigt mee met de randen, een andere protector bedekt juist alleen het vlakke gedeelte en weer een andere screenprotector kan samen met een hoesje. Iedere iPhone 12 Mini screenprotector heeft zo zijn voor- en nadelen. Over het algemeen kun je de screenprotectors voor de iPhone 12 Mini onderverdelen in 2 soorten: display folies en tempered glass screenprotectors.

Display folie vs Tempered Glass

Het grootste verschil tussen display folie en tempered glass screenprotectors, is het materiaal. Een iPhone 12 Mini display folie is gemaakt van flexibel materiaal en een tempered glass is gemaakt van gehard glas. Een tempered glass beschermt ook tegen valschade, dus wil jij een barst in je scherm voorkomen? Dan raden wij aan om voor een iPhone 12 Mini tempered glass te kiezen.

iPhone 12 Mini screen protector kopen

Als je een iPhone 12 Mini screen protector gaat kopen, kijk dan eerst naar welke soort screenprotector je nodig hebt. We bieden heel veel verschillen screenprotectors voor de iPhone 12 Mini aan. Het grote voordeel aan shoppen bij GSMpunt, is dat alle iPhone 12 Mini screen protectors op voorraad zijn. Met behulp van de filters kun jij eenvoudig een iPhone 12 Mini screen protector kopen. Vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Filters Ons advies