iPhone 12 Mini MagSafe Opladers

Je herkent het vast wel: je hebt je Apple iPhone 12 Mini niet recht genoeg op de draadloze lader gelegd waardoor deze niet is opgeladen. Dit kun je voorkomen met een MagSafe oplader. In de MagSafe opladers zitten namelijk magneten, waardoor deze met precisie gekoppeld kan worden aan je Apple iPhone 12 Mini.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Lader Type Lader Bent u op zoek naar een thuislader? of een powerbank voor onderweg? Selecteer hieronder het Type lader dat u zoekt.
Toon resultaten
Vermogen Vermogen Hoeveel Vermogen geeft de lader om uw devices op te laden?
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Aantal laadpoorten Aantal laadpoorten Hoeveel laaduitgangen heeft deze lader?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 65 | Per pagina
Filters

Geschiedenis van MagSafe

Sinds 2006 gebruikt Apple de MagSafe technologie. Destijds is het geïntroduceerd als oplader voor de MacBook Pro. Het grote voordeel was de magnetische functie, waardoor de stekker losliet als er aan het snoer werd gerukt. Groot voordeel hiervan was dat de MacBook niet werd meegesleurd als iemand tegen de stekker aan liep. Tot 2016 was MagSafe dé oplader voor MacBooks.

De werking van MagSafe

Totdat Apple in 2020 MagSafe een nieuw leven heeft ingeblazen. Bij de introductie van de iPhone 12-serie kondige Apple de MagSafe oplader aan. De draadloze oplader is uniek vanwege de magnetische werking. In de MagSafe opladers zit namelijk een magneet, waardoor deze automatisch goed wordt gepositioneerd op je iPhone.

Aanbod met Apple iPhone 12 Mini MagSafe Opladers

Binnen ons assortiment vind je verschillende MagSafe opladers. De MagSafe opladers zijn uitermate geschikt voor op je nachtkastje of bureau voor werk. Het verschil tussen de MagSafe laders is vaak het design. Daarnaast kan de output en de bijgeleverde kabel verschillen. Gebruik de handige filters om tot de beste MagSafe oplader te komen.

Filters