iPad Pro 11 (2020) Autoladers

Bij GSMpunt vindt je eenvoudig en snel de beste autolader voor je Apple iPad Pro 11 (2020)! Voor wie veel onderweg is in de auto, is een autolader een must have om de telefoon altijd van stroom te kunnen voorzien. Gezien wij natuurlijk weten over welke type aansluiting de Apple iPad Pro 11 (2020) beschikt, hebben wij hieronder een overzicht met enkel opladers die compatibel zijn. Maak daarbij nog eens gebruik van het filtermenu, en de beste Apple iPad Pro 11 (2020) autolader is snel gevonden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Vermogen Vermogen Hoeveel Vermogen geeft de lader om uw devices op te laden?
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Aantal laadpoorten Aantal laadpoorten Hoeveel laaduitgangen heeft deze lader?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 56 van 56 | Per pagina
Filters

  1. OtterBox 2.4A Dubbele USB Autolader 12W Wit
    OtterBox 2.4A Dubbele USB Autolader 12W Wit
    € 12,95
    Op voorraad

De beste Apple iPad Pro 11 (2020) autolader

In het assortiment Apple iPad Pro 11 (2020) autoladers valt er flink wat te kiezen. Zo zijn er opladers met vaste kabels en autoladers waarbij een usb kabel naar keuze gebruikt kan worden. Daarnaast zijn er ook een divers aantal merken die autoladers produceren. Want naast een originele Apple autolader, zijn ook autoladers verkrijgbaar van merken als Belkin, iOttie, Spigen, Aukey en vele anderen. Maar welke autolader moet je nu hebben? Wij geven hier een aantal tips en meer informatie over de Apple iPad Pro 11 (2020) autoladers in ons assortiment.

Meerdere apparaten tegelijk opladen

Een belangrijke tip bij het uitzoeken van een autolader, is om eerst te kijken welke apparaten je wenst op te laden en hoeveel apparaten tegelijkertijd opgeladen moeten kunnen worden. Zo vindt je in ons assortiment autoladers met Ć©Ć©n enkele aansluiting, waarmee je uiteraard je Apple iPad Pro 11 (2020) kunt opladen, maar niet nog een extra telefoon of tablet. Ga je met de auto op vakantie, dan zou een autolader met meerdere laadtaansluitingen geen overbodige luxe zijn.

Naast het aantal aansluitingen van de autolader, is het ook belangrijk om te kijken naar de stroomsterkte. Een standaard telefoon is prima op te laden met een autolader die beschikt over een output van 1 AmpĆØre en 5 Watt. Wil je een tablet opladen, dan zouden wij een autolader van minimaal een autolader met 2 AmpĆØre of hoger aanraden. De autoladers met een hogere AmpĆØrage zijn uiteraard altijd backward compatible. Het is dus gewoon mogelijk om een telefoon op te laden met een 2.4 AmpĆØre autolader. Sommige telefoons zullen ook sneller opgeladen worden door een autolader die een hoger ampĆØrage output hebben.

Autolader die compatible is met de Apple iPad Pro 11 (2020)

Gezien wij de exacte specificaties van de Apple iPad Pro 11 (2020) kennen, kunnen wij garanderen dat de hierboven getoonde autoladers allemaal compatibel zijn. Een deel van de autoladers zijn echter exclusief kabel. Voor een compatible kabel raden wij je dan ook aan om te kijken in ons assortiment Apple iPad Pro 11 (2020) kabels.

Vragen over de Apple iPad Pro 11 (2020) autoladers?

Heb je vragen over de Apple iPad Pro 11 (2020) autoladers in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van de autolader die jij zoekt!

Naast autoladers voor de Apple iPad Pro 11 (2020), vindt je in ons assortiment uiteraard ook een selectie van de beste thuisladers en powerbanks. Allemaal uiteraard compatible met de Apple iPad Pro 11 (2020).

Filters