Transparante iPad 10.2 (2020) Hoesjes

Op zoek naar een transparant hoesje voor je Apple iPad 10.2 (2020)? Dan ben je bij GSMpunt bij het juiste adres. De onderstaande doorzichtige hoesjes zijn speciaal ontworpen voor jou Apple iPad 10.2 (2020) en sluiten naadloos op je telefoon aan. Heb je vragen over onze hoesjes? Neem dan gerust contact op met onze productexperts!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 11 van 11 | Per pagina
Filters

Een transparante hoes voor je Apple iPad 10.2 (2020)

Je herkent het vast wel, je hebt een prachtparel van een smartphone aangeschaft en je bent trots op het design van je Apple iPad 10.2 (2020). Zonde om een hoesje er om heen te doen, want je wil natuurlijk wel het design van je  Apple telefoon blijven zien. Toch wil je het mooie design beschermen tegen vallen en krassen. Een doorzichtige case is dan de ideale uitkomst.

Het grootste voordeel van een transparant telefoonhoesje is dat je het design van je Apple iPad 10.2 (2020) kunt blijven zien en tegelijk je toestel beschermd wordt. De meeste transparante telefoon hoesjes zijn back covers. Dit betekent dat je achterkant en zijkanten van je Apple iPad 10.2 (2020) beschermd worden. Op zoek naar een ander hoesje? Bekijk dan hier alle hoesjes voor de Apple iPad 10.2 (2020).

Transparante merk hoesjes

Transparante hoesjes van luxere merken zoals Spigen en Ringke lopen iets langer door bij de zijkanten. Het voordeel hiervan is dat jij je Apple iPad 10.2 (2020) rustig op tafel kunt leggen. De opstaande randen zorgen ervoor dat het scherm de tafel niet raakt waardoor je krassen voorkomt. Super handig dus!

Voordelen van doorzichtige hoesjes

90% van alle transparante hoesjes bestaan uit TPU-materiaal. TPU materiaal is flexibel materiaal en is daarom duurzaam. Als je telefoon onverhoopt laat vallen zal het hoesje niet afbrokkelen. Hierdoor kun je lang genieten van je transparante hoesje en je smartphone! Een ander voordeel van transparante hoesjes is dat ze licht van gewicht en vaak dun zijn. In combinatie met de transparante kleur heb je bijna niet het gevoel dat er een hoesje om je Apple iPad 10.2 (2020) hebt.

Transparante hoesjes kunnen voor sommige (merk) gebruikers een beetje saai overkomen. Kies dan een doorzichtig hoesje in combinatie met een printje. Hierdoor heb je alsnog een hip hoesje en kun je het design blijven zien.

Eenvoudig een transparante hoesje kopen voor je Apple iPad 10.2 (2020)

Overtuigd van de doorzichtige kleur? Bestel dan eenvoudig je transparante case voor jou Apple iPad 10.2 (2020). Op zoek naar een transparante case voor een ander toestel? Bekijk dan het gehele assortiment transparante hoesjes. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden kosteloos verzonden in Nederland en België. 

Filters