iPad 10.2 (2019) Opladers

Hieronder vindt je ons volledige assortiment aan Apple iPad 10.2 (2019) opladers. Een van de meest voorkomende klachten over het gebruik van smartphones en tablets is het feit dat de batterij zo snel leeg is. Net even geen oplader bij de hand, of moet je wat langer door dan gedacht? Schaf dan een extra oplader aan om ervoor te zorgen dat je altijd bereikbaar blijft. Met de draadloze opladers in ons assortiment is het ook onderweg mogelijk om jouw Apple iPad 10.2 (2019) op te laden. Daarnaast hebben we autoladers, draadloze opladers en verschillende aanverwante producten om jouw Apple iPad 10.2 (2019) op te laden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Lader Type Lader Bent u op zoek naar een thuislader? of een powerbank voor onderweg? Selecteer hieronder het Type lader dat u zoekt.
Toon resultaten
Vermogen Vermogen Hoeveel Vermogen geeft de lader om uw devices op te laden?
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Aantal laadpoorten Aantal laadpoorten Hoeveel laaduitgangen heeft deze lader?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 3 van 3 | Per pagina
Filters

Uw gekozen filter:
  • Type Lader

Alle types Apple iPad 10.2 (2019) opladers

Binnen ons assortiment Apple iPad 10.2 (2019) opladers vindt je veel verschillende types opladers. Autoladers, 220V opladers, Zonneladerse en ook aanverwante producten. Naast originele opladers van Apple bieden wij ook opladers van bekende merken als Belkin en 4Smarts.

Apple iPad 10.2 (2019) Thuisladers 220V

Qua thuisladers is er ruime keuze. Naast verschillen qua vormgeving van de diverse Apple iPad 10.2 (2019) opladers zijn er ook technische verschillen. Eén van de belangrijkste technische verschillen tussen alle opladers die worden aangeboden voor de iPad 10.2 (2019), is de ampère output. Standaard opladers hebben een output van 1 ampère, waarbij snel-laders een output leveren van 2.1 ampère of hoger.

Handig, zo’n iPad 10.2 (2019) autolader!

Functies als navigatie op jouw telefoon verbruiken meer stroom dan vaak wordt gedacht. Het is dan erg handig om een autolader achter de hand te hebben. Niks is vervelender dan tijdens het autorijden achter te komen dat jouw Apple iPad 10.2 (2019) een (bijna) lege accu heeft. Autoladers komen in veel verschillende vormen. Let bij de aanschaf van een Apple iPad 10.2 (2019) oplader er wel even op of je een model aanschaft met of zonder datakabel.

Eenvoudig de juiste Apple iPad 10.2 (2019) opladers vinden

Welk type oplader je ook zoekt voor jouw Apple iPad 10.2 (2019), bij GSMpunt vindt je deze snel en eenvoudig. Via het linker menu kunt je onder meer filteren op merk, levertijd, kleur en type oplader! Wil je advies op maat bij het aanschaffen van Apple iPad 10.2 (2019) opladers? Dan kun je uiteraard contact opnemen met onze productspecialisten.

Filters