iPad 10.2 (2021) Back Covers

Bescherm je Apple iPad 10.2 (2021) optimaal met een back cover op maat. Het hier onderstaande assortiment Apple iPad 10.2 (2021) back covers bestaat uit de beste merken en leukste modellen. Maak gebruik van de filters om snel je Apple iPad 10.2 (2021) back cover te vinden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 16 van 16 | Per pagina
Filters

De beste back cover voor je Apple iPad 10.2 (2021)

Back cover hoesjes zijn voor de Apple iPad 10.2 (2021) verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wat al deze hoesjes gemeenschappelijk hebben, is dat bij alle back cover hoesjes het scherm van het toestel vrijhouden en bescherming bieden zonder de functionaliteit te belemmeren. Onderscheidende factoren bij back covers voor de Apple iPad 10.2 (2021) zijn bijvoorbeeld materiaal, merk en niet te vergeten design. Want naast goede bescherming, biedt een back cover ook de perfecte mogelijkheid om je iPad 10.2 (2021) een persoonlijk tintje te geven.

Binnen het bovenstaande assortiment zijn alle back cover en bumper hoesjes voor de Apple iPad 10.2 (2021) te vinden. Om snel het beste hoesje te vinden dat je zoekt, raden wij aan om gebruik te maken van de handige filters. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op kleur en snel dat ene transparante back cover hoesje vinden die jij zoekt! Ben je op zoek naar andere soorten hoesjes voor je Apple iPad 10.2 (2021)? Bekijk dan ons complete assortiment Apple iPad 10.2 (2021) hoesjes.

Maximale bescherming met een stevige back cover

Net als alle smartphones is ook het glas van de Apple iPad 10.2 (2021) het meest kwetsbaar aan de randen. Glas van een smartphone is geoptimaliseerd om directe klappen frontaal op het glas goed op te kunnen vangen, maar een harde klap op een van de hoeken van het toestel kan het gehele glas eenvoudig doen breken. Daarom is het belangrijk om juist de randen van de Apple iPad 10.2 (2021) goed te beschermen tegen schokken en stoten. Een goede back cover of bumper case biedt hier uitkomst en goede bescherming.

Flexibel TPU of siliconen materiaal zijn ideaal voor het absorberen van schokken. Hard plastic is helaas minder geschikt voor het absorberen van schokken, maar kan technisch gezien wel de impact van een klap goed verdelen over een breder oppervlakte. Een back cover met een constructie die bestaat uit twee lagen biedt natuurlijk maximale bescherming. Denk hierbij aan hoesjes van merken als OtterBox of Griffin.

Bij een back cover hoesje dat uit meerdere lagen bestaat is het hard plastieken deel erop toegespitst om de kracht van een schok te verdelen over de gehele constructie. Het TPU of siliconen materiaal moet binnen de constructie de schok zelf absorberen. De “combo case” hoesjes hebben wel één groot nadeel, ze zijn dikker dan standaard TPU of hard plastieken hoesjes. Deze type back covers kunnen je Apple iPad 10.2 (2021) nogal lomp en onhandig maken.

Back Cover verschillende materialen

In de bovenstaande afbeelding zijn de verschillende type back cover hoesjes weergegeven. Hierbij is duidelijk te zien dat een hard case slank is, maar dat deze minder goede bescherming biedt dan een TPU of combo case. Houd bij het kopen van een back cover voor je Apple iPad 10.2 (2021) rekening met dit feit. Gebruik je je telefoon in extreme omstandigheden voor je werk, of tijdens het sporten, dan raden wij uiteraard een TPU of Combo case aan. Echter bij normaal gebruik waarbij de kans klein is dat de Apple iPad 10.2 (2021) van grote hoogte valt, kan een slanke hard case al uitkomst bieden.

Personaliseer je Apple iPad 10.2 (2021)

Niemand is hetzelfde en een back cover of bumper case biedt de perfecte mogelijkheid om je Apple iPad 10.2 (2021) een persoonlijk tintje te geven. Verschillende kleuren, structuren en materialen maken dat je telefoon een compleet ander design krijgt. Een populaire look geeft bijvoorbeeld een transparant back cover hoesje. Hierbij is de Apple iPad 10.2 (2021) geheel of gedeeltelijk door de back cover te zien. De back cover accentueert in dat geval het design van de Apple iPad 10.2 (2021). Een transparante Apple iPad 10.2 (2021) back cover is ook te personaliseren door bijvoorbeeld een eigen ontworpen print of een leuke foto toe te voegen.

Dure en goedkope Apple iPad 10.2 (2021) back covers

In de meeste gevallen is er een flink prijsverschil te vinden in ons assortiment back cover hoesjes. Dit komt doordat verschillende merken verschillende materialen gebruiken. Materialen die betere bescherming bieden zijn soms duurder voor verschillende merken om hoesje mee te produceren. Natuurlijk ben je voor goedkope Apple iPad 10.2 (2021) back covers bij ons ook aan het juiste adres. Een simpele TPU back cover hoeft natuurlijk niet heel duur te zijn.

Goede bescherming voor het scherm

Hoewel het scherm van de Apple iPad 10.2 (2021) niet bedekt wordt bij een back cover of bumper case, is deze niet volledig onbeschermd. Vrijwel alle back covers en bumper cases beschikken over verhoogde randen. Dit betekent dat de randen van het hoesje iets uitsteken, waardoor de Apple iPad 10.2 (2021) bij het vallen op een plat oppervlak ook aan de voorzijde beschermd is. De onderstaande afbeelding met een doorsnede van het toestel geeft duidelijk weer hoe de verhoogde randen functioneren bij een back cover of bumper case hoesje.

Back Cover verhoogde randen

Toch raden wij bij een back cover altijd het gebruik van een screen protector aan, om het scherm van je Apple iPad 10.2 (2021) krasvrij te houden. Een overzicht van alle beschikbare oplossingen voor het beschermen van het scherm van je Apple iPad 10.2 (2021), vindt je in ons complete overzicht Apple iPad 10.2 (2021) screen protectors.

Eenvoudig de beste Apple iPad 10.2 (2021) back cover vinden

Het vinden van een back cover voor je toestel is bij GSMpunt makkelijker dan ooit. De bovenstaande selectie van back covers zijn allemaal perfect op maat voor de Apple iPad 10.2 (2021). Door gebruik te maken van de filters kun je de selectie wijzigen op basis van merk, materiaal, kleur, prijs, levertijd en extra functionaliteiten. Zo wordt het eenvoudig om een keuze te maken! Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je vragen over de back cover hoesjes binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze productexperts helpen jou graag bij het vinden van een perfect hoesje op maat.

Filters