AirTag Display Folie

Op deze pagina kun je ongetwijfeld een goede display folie voor de Apple AirTag vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor jou zit er wel een Apple AirTag display folie tussen!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 4 van 4 | Per pagina
Filters

 1. -32%Spigen Airskin Shield HD AirTag Screen Protector Carbon Zwart
  Spigen Airskin Shield HD AirTag Screen Protector Carbon Zwart
  24,95 € 16,95
  2 op voorraad

De beste Apple AirTag display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Apple AirTag zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je AirTag beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als je bang bent dat het aanbrengen van een AirTag display folie lastig is, dan kunnen we je gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. Je hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt je de display folie op de Apple AirTag plakken.

Een flexibele AirTag screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie je Apple AirTag tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kun je denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van je telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Apple AirTag display folies. Afhankelijk van wat je met je telefoon doet kun je bepalen of je aan een AirTag display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Apple AirTag display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Apple AirTag display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Apple AirTag display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je AirTag voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Apple AirTag display folie bescherming

Een display folie beschermt je AirTag tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt je AirTag beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.