AirPods Hoesjes

Zoek je een geschikt hoesje voor jouw AirPods? Apple AirPods hoesjes vind je bij GSMpunt in allerlei soorten om jouw AirPods zo goed mogelijk te beschermen en te voorzien van een stijlvolle uitstraling! Zo bieden wij een ruim assortiment hoesjes AirPods, waarin je altijd een AirPods hoesje kan vinden dat precies bij jou past en aan al jouw wensen voldoet!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
61 - 61 van 61 | Per pagina
Filters

 1. Apple AirPods Wervelwind Siliconen Hoesje Roze
  Apple AirPods Wervelwind Siliconen Hoesje Roze

  U wilt natuurlijk uw AirPods optimaal beschermen tegen dagelijkse ongelukjes. Dat kan nu in stijl met dit Wervelwind Siliconen Hoesje, vervaardigd uit siliconen materiaal. Met dit hoogwaardige siliconen materiaal houdt u uw toestel kras- en deukvrij.

  Geen | Roze | Siliconen | Headset hoesjes

  € 9,95
  Op voorraad

AirPods hoesjes bestellen

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke voorkeuren en smaak op het gebied van AirPods hoesjes. Het ene hoesje is misschien perfect geschikt voor jou, terwijl een heel ander hoesje de voorkeur krijgt van anderen. Bij GSMpunt vind je dan ook een ruim assortiment AirPods cases, dat ervoor zorgt dat er altijd een hoesje te vinden is dat bij jou past!

Hoesje AirPods voor optimale bescherming

Apple kwam met de AirPods om optimaal te kunnen genieten van een volledige bewegingsvrijheid tijdens het luisteren van je favoriete audio. Toch heeft dit ook weer een keerzijde, doordat AirPods toch ook wel kwetsbaar zijn voor beschadigingen. Voorkom deze beschadigingen en verleng de levensduur van je Apple AirPods middels een bijpassend headset hoesje!

Alleen de beste AirPods cases

Bij GSMpunt snappen we dus maar al te goed dat je je AirPods goed wil beschermen, maar dat kan alleen met de beste AirPods cases! Daarom zijn alle producten in het assortiment hoesjes AirPods uitvoerig getest en is er een selectie gemaakt dat aan onze eisen voldoet. Deze werkwijze heeft geresulteerd in een ruime verzameling van de beste AirPods hoesjes, die gemaakt zijn van de beste, meest duurzame materialen van de hoogste kwaliteit.

AirPods schoonmaken

AirPods zijn alleen in het wit verkrijgbaar. Een stijvol design, alleen als je de AirPods vaak gebruikt wordt die al snel vies. Met behulp van een AirPods hoesje kun je ze schoonhouden. Bekijk hier hoe je het beste de AirPods kunt schoonmaken.

Een AirPods hoesje kopen in jouw stijl

Natuurlijk is bescherming een belangrijk punt van aandacht voor een AirPods hoesje. Onze collectie van de beste AirPods cases gaat alleen nog verder! Zo beschikt ons assortiment ook over unieke hoesjes, waarin jij jouw stijl kan terugvinden! Vind in ons assortiment bijvoorbeeld een AirPods hoesje in jouw lievelingskleur of bekijk één van onze print cases met fashionable designs, die passen bij jouw outfit! Bij GSMpunt bestel je jouw AirPods hoesje snel en eenvoudig en geniet je altijd van gratis, snelle verzending!