Dunne AirPods Pro Hoesjes

Dunne hoesjes voor jouw Apple AirPods Pro zijn er in verschillende soorten en kleuren. Door gebruik te maken van de filters kun je eenvoudig het dunne hoesje vinden die voldoen aan jou specifieke wensen. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij je aankoop? Neem dan contact op met één van onze productexperts.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 23 van 23 | Per pagina
Filters

Ultra dunne hoesjes voor de Apple AirPods Pro

De telefoonfabrikant Apple heeft veel tijd besteedt aan het design van de Apple AirPods Pro. Telefoons worden steeds dunner, dus het is zonde om hier een (grote) case om heen te doen. Helaas is je Apple AirPods Pro zonder hoesje helaas niet beschermd tegen vallen, stoten en krassen. Een passende oplossing is een ultra dunne hoes!

Dunne hoesjes zorgen ervoor dat het uiterlijk van je Apple AirPods Pro nauwelijks veranderd. Het is ontworpen zodat het oorspronkelijke uiterlijk van je Apple AirPods Pro kunt blijven behouden terwijl het nog wel je Apple toestel beschermd.

Op maat gemaakt

Alle bovenstaande dunne hoesjes zijn op maat gemaakt voor de Apple AirPods Pro. Hierdoor sluiten ze naadloos aan en zorgen er dus niet voor dat je toestel ‘dikker’ wordt. De slanke pasvorm zorgt er wel voor dat je toestel beschermd wordt tegen de buitenwereld. Daarnaast beschikken alle dunne hoesjes over handige uitsparingen. Denk hierbij aan een uitsparing voor de camera, oplaad aanslutiing en 3.5m jack poort.

Uitgebreid assortiment aan dunne hoesjes

We hebben een uitgebreid assortiment aan dunne hoesjes voor je Apple AirPods Pro. We hebben daarnaast nog veel meer hoesjes voor jouw toestel. Bekijk hier alle hoesjes voor de Apple AirPods Pro. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met onze productexperts!