Apple Watch Opladers

De beste Apple Watch opladers vind je in onze webshop. Laadt je Apple Watch binnen no-time op met één van onze opladers. Voor elke serie hebben we een geschikte oplader. Zoek hieronder je Apple Watch op en vind de opladers die geschikt zijn voor jouw smartwatch.

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Lader Type Lader Bent u op zoek naar een thuislader? of een powerbank voor onderweg? Selecteer hieronder het Type lader dat u zoekt.
Toon resultaten
Vermogen Vermogen Hoeveel Vermogen geeft de lader om uw devices op te laden?
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Aantal laadpoorten Aantal laadpoorten Hoeveel laaduitgangen heeft deze lader?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 13 van 13 | Per pagina
Filters

Hier moet je opletten bij het kopen van een Apple Watch oplader

We helpen je graag een eind op weg bij het aanschaffen van een Apple Watch charger. Het is van belang dat je goed kijkt naar het aantal wattage wat de oplader kan leveren. Het aantal wattage bepaald namelijk hoe snel je Apple Watch wordt opgeladen. Als je een nieuwe oplader gaat aanschaffen, dan raden we over het algemeen een Apple Watch charger aan die minimaal 20W kan leveren. Je Apple Watch zal dan ongeveer binnen 45 minuten naar 0 naar 80% opladen, maar dit is ook afhankelijk van je Apple Watch type. Met een 20W Apple Watch oplader weet je zeker dat je klaar bent voor de toekomst.

Gebruikersgemak van de Apple Watch oplader

Naast de laadsnelheid, is het gebruikersgemak van je Apple Watch oplader ook van belang. Vraag jezelf af waar en op welke wijze je de oplader wilt gaan gebruiken. Ga je op vakantie, dan is het van belang dat je op zoek gaat naar een compacte Apple Watch oplader. Deze kun je namelijk makkelijker meenemen in je tas of in de koffer.

De meeste smartwatch gebruikers laden de Apple Watch en andere toestellen in de nacht of op het bureau op. Er zijn speciale 3-1 en 2-1 Apple Watch opladers waardoor je tegelijkertijd met één oplaadbron je iPhone, Apple Watch en AirPods kunt opladen. Upgrade je nachtkastje of bureau daarom met één van deze luxe Apple-oplaadstations. De meeste Apple Watch opladers zijn universeel, dus je hoeft de oplader niet te vervangen als je in de toekomst een nieuw Apple apparaat aanschaft. Dit komt omdat de meeste nieuwe toestellen draadloos opgeladen kunnen worden.

Apple Watch oplaadblok of lichtnetnetadapter

Bij de nieuwe Apple Watches wordt er alleen nog maar een oplaadkabel meegeleverd. Je hebt natuurlijk stroomtoevoer nodig om je smartwatch te kunnen opladen. In principe werkt elk oplaadblokje in combinatie met de oplaadkabel die mee wordt geleverd. Het is van belang dat deze kabel wel compatibel is met de adapter. Mocht je er geen één over hebben? Klik dan op de filters bij ‘kabellengte’ op ‘geen kabel meegeleverd’. Vervolgens krijg je een selectie te zien waarin je alleen Apple Watch adapters te zien krijgt.

Service bij het kopen van een Apple Watch oplader

Bij GSMpunt streven we er naar dat iedere Apple Watch gebruiker een geschikte oplader kan vinden. We hebben daarom geprobeerd om een zo breed assortiment op voorraad te leggen. Al onze Apple Watch opladers zijn uitvoerig getest en voldoen aan de veiligheidsnormen. Je betaalt bij GSMpunt geen verzendkosten binnen heel Nederland en België. Wanneer de Apple Watch oplader niet aan de verwachtingen voldoet, dan kun je hem kosteloos omruilen voor een ander product. Tenslotte kun je de Apple Watch oplader achteraf betalen, dan kun je hem betalen wanneer het jou uitkomt.

 1. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 2. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 3. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 4. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 5. Samsung Galaxy S21 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S21 FE
 6. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 7. Apple iPhone 14 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro Max
 8. Samsung Galaxy Tab A8 hoesjes
  Samsung Galaxy Tab A8
 9. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 10. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S20 FE
Filters