Xiaomi Mi 6 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Xiaomi Mi 6 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Xiaomi Mi 6? Hieronder staan de Xiaomi Mi 6 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Xiaomi Mi 6 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Xiaomi Mi 6 Batterij BM39 3250mAh
  Xiaomi Mi 6 Batterij BM39 3250mAh

  Deze originele Xiaomi BM39 accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Mi 6 wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi BM39 tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen.

  Xiaomi

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Xiaomi Mi 6 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Xiaomi Mi 6? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Mi 6. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Mi 6. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Xiaomi Mi 6 vinden.

Waarom uw Xiaomi Mi 6 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Xiaomi Mi 6 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Mi 6 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Xiaomi Mi 6 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Xiaomi Mi 6. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Xiaomi Mi 6 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Xiaomi een half jaar garantie op de batterij van uw Mi 6, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Xiaomi Mi 6 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Xiaomi Mi 6 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten