Wiko Y60 accessoires

Alle Wiko Y60 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Wiko Y60. Of u nu op zoek bent naar een Y60 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Wiko Y60 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Wiko Y60

Om te zorgen dat de Y60 er als nieuw uit blijft zien, is een Y60 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Y60 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Y60. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Y60 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Y60 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Y60, maar geeft uw Y60 ook een stijlvol uiterlijk. Een Wiko Y60 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Y60 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Wiko Y60 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Y60 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Y60 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Y60 opladers!

Verzenden en service van de Y60 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Y60 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Wiko Y60 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Y60 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Wiko View 2 hoesjes, Wiko View 2 Plus hoesjes en Wiko View 3 hoesjes.