Wiko View Lite Book Cases & Flip Cases

Book Cases en Flip Cases, bij GSMpunt ontdek je ze voor jouw Wiko View Lite in een groot assortiment in allerlei soorten, kleuren en maten. Wiko View Lite Bookcases en Flipcases zijn daarbij verkrijgbaar in verschillende materialen en met verschillende functies. Bekijk ze daarom nu en vindt de Book- of Flip Case die het best bij jou en je Wiko View Lite past!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Wiko View Lite Lederen Portemonnee Stand Hoesje Rood
  Wiko View Lite Lederen Portemonnee Stand Hoesje Rood

  Het Wiko View Lite Lederen Portemonnee Stand Hoesje biedt optimale 360 graden bescherming voor uw telefoon. Het slimme design met een TPU binnenframe dat perfect aansluit om de vormen van de Wiko View Lite, beschermt het toestel optimaal bij vallen en stoten. Ook beschikt dit lederen portemonnee stand hoesje over een handige kaarthouder en een stand.

  GSMpunt.nl | Rood | TPU | Kunstleer | Book Case

  € 12,95
  Op voorraad

Groot assortiment Wiko View Lite Book Cases

Bookcases en Flipcases zijn de ideale manier om je in een optimale bescherming te voorzien voor jouw Wiko View Lite. Flip- en Bookcases zijn namelijk de cases, die jouw Wiko View Lite 360° rondom bedekken en dus ook beschermen tegen o.a. kras-, stoot- en valschade. Daarnaast kan een Book Case je voorzien van handige functies, die jouw leven een stukje gemakkelijker kunnen maken. Bekijk daarom ons assortiment Wiko View Lite Bookcases/flipcases en geniet van een ruime keuze in ons grote assortiment!>

De beste Wiko View Lite Bookcase voor jou!

Wij bieden een groot assortiment hoesjes voor je Wiko View Lite. Om je zo goed mogelijk te bedienen, zitten hier uiteraard ook Book Cases tussen, die jou kunnen voorzien van al je behoeftes en het beste aansluiten bij je persoonlijke voorkeuren. Zo bieden Bookcases een volledige, 360° bescherming en bieden ze vaak handige extra functies, zoals bijvoorbeeld: een stand- of portemonnee functie. Bekijk daarom ons assortiment Book- en Flipcases voor de beste Book Case voor jou en jouw Wiko View Lite!

Hoogste kwaliteit Wiko View Lite Book Cases

Binnen ons assortiment vinden wij de kwaliteit van de producten het meest belangrijk. Bij ons kan je daarom ook alleen de beste Book Cases verwachten, die zorgvuldig door onze specialisten zijn uitgezocht en geselecteerd. Zo vind je in het assortiment van GSMpunt Wiko View Lite Book- en Flipcases van de hoogste kwaliteit, beste materialen en beste merken. Zo vind je bij GSMpunt originele producten van bijvoorbeeld: Rosso, Dux Ducis, DG Ming enz.

Speciale functies, zoals een Stand- en Wallet Book Case!

Hoewel de mate van bescherming en de kwaliteit, heel erg belangrijk zijn bij de aankoop van een Book Case, kunnen ze je ook nog voorzien van handige extra functionaliteit! Vind je het vervelend om telkens je telefoon vast te moeten houden bij het (video)bellen? Bekijk dan onze cases met stand functie. Vergeet jij altijd je portemonnee als je de deur uit gaat? Bundel je portemonnee dan in één pakketje bij je Wiko View Lite, met een Wallet Book Case met ruimte voor pasjes en briefgeld! Ons grote assortiment biedt Book Cases met al deze functies! Daarbij kan Bookcase je ook nog extra stijl meegeven om je met deze uitstraling te onderscheiden van anderen!

Vragen over ons Bookcases assortiment?

Wij bieden een groot assortiment Book Cases en Flip Cases voor de Wiko View Lite aan. Het kan dus ook best lastig zijn om precies dat hoesje te kiezen dat het best bij jou wensen past. Onze klantenservice begrijpt dat natuurlijk en staat elke werkdag van 09:00u tot 18:00u voor je klaar om jou te helpen bij al je vragen over onze Wiko View Lite Book Cases, zodat jij vervolgens jouw perfecte Bookcase kan bestellen voor de scherpste prijs en met snelle, gratis verzending!