Wiko View 2 Plus accessoires

Alle Wiko View 2 Plus accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Wiko View 2 Plus. Of u nu op zoek bent naar een View 2 Plus hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Wiko View 2 Plus accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Wiko View 2 Plus

Om te zorgen dat de View 2 Plus er als nieuw uit blijft zien, is een View 2 Plus hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de View 2 Plus verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de View 2 Plus. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte View 2 Plus hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een View 2 Plus hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de View 2 Plus, maar geeft uw View 2 Plus ook een stijlvol uiterlijk. Een Wiko View 2 Plus hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een View 2 Plus screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Wiko View 2 Plus beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment View 2 Plus accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw View 2 Plus intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment View 2 Plus opladers!

Verzenden en service van de View 2 Plus accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van View 2 Plus accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Wiko View 2 Plus accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige View 2 Plus accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Wiko Y60 hoesjes, Wiko View 2 hoesjes en Wiko View 3 hoesjes.