Wiko U Pulse Lite accessoires

Alle Wiko U Pulse Lite accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Wiko U Pulse Lite. Of u nu op zoek bent naar een U Pulse Lite hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Wiko U Pulse Lite accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Wiko U Pulse Lite

Om te zorgen dat de U Pulse Lite er als nieuw uit blijft zien, is een U Pulse Lite hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de U Pulse Lite verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de U Pulse Lite. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte U Pulse Lite hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een U Pulse Lite hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de U Pulse Lite, maar geeft uw U Pulse Lite ook een stijlvol uiterlijk. Een Wiko U Pulse Lite hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een U Pulse Lite screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Wiko U Pulse Lite beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment U Pulse Lite accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw U Pulse Lite intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment U Pulse Lite opladers!

Verzenden en service van de U Pulse Lite accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van U Pulse Lite accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Wiko U Pulse Lite accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige U Pulse Lite accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Wiko View 2 hoesjes, Wiko Lenny 3 hoesjes en Wiko Lenny 4 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten