Vanwege de lockdown is het mogelijk dat je bestelling langer onderweg is. Klik hier voor meer informatie.

Wiko Jerry 3 accessoires

Alle Wiko Jerry 3 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Wiko Jerry 3. Of u nu op zoek bent naar een Jerry 3 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Wiko Jerry 3 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Wiko Jerry 3

Om te zorgen dat de Jerry 3 er als nieuw uit blijft zien, is een Jerry 3 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Jerry 3 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Jerry 3. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Jerry 3 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Jerry 3 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Jerry 3, maar geeft uw Jerry 3 ook een stijlvol uiterlijk. Een Wiko Jerry 3 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Jerry 3 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Wiko Jerry 3 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Jerry 3 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Jerry 3 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Jerry 3 opladers!

Verzenden en service van de Jerry 3 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Jerry 3 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Wiko Jerry 3 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Jerry 3 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Wiko View 2 Plus hoesjes, Wiko View 2 hoesjes en Wiko View 3 hoesjes.