Samsung Galaxy J1 Blue

Productcode: 55026
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Samsung Galaxy J1 is het eerste toestel in de nieuwe Samsung Galaxy J serie. De Galaxy J1 is een budgettoestel, een perfect instapmodel of toestel voor wie geen honderden euro's aan een smartphone uit wil geven. 

Hoewel de Samsung Galaxy J1 dus een goedkoop toesel is, biedt het toestel wel alle basics die je van een smartphone mag verwachten. Met een 1.2 Ghz Cortex-A7 dual-core processor en 512 MB RAM heeft het toestel genoeg capaciteit voor het draaien van Android 4.4.4 en dit besturingssysteem is dan ook standaard geïnstalleerd.

Verder heeft de Samsung Galaxy J1 twee camera's van 5 en 2 megapixel. verder beschikt het toestel over een SD-kaart slot, Bluetooth. 4.0 en een 1850 Li-Ion batterij. Een bijzondere eigenschap van de Samsung Galaxy J1 is de mogelijkheid twee simkaarten tegelijk te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld werk en privé strict gescheiden houden. De Samsung Galaxy J1 is dus een uitstekende budgetphone en biedt zeker waar voor zijn geld.

Samsung Galaxy J1 in het kort

  • Android 4.4.4
  • SD-kaart slot
  • Bluetooth 4.0
  • 1.2 Ghz Dual Core
  • Twee camera's 
  • Prima Budgettoestel
Lees meer

Specificaties

Productcode 55026
Merk Samsung
MPN SM-J100H
Garantie 12 maanden
Kleur Blauw
Dual Sim Nee
Besturingssysteem Android
Type Simkaart MicroSIM
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag