Adobe Ink & Slide Stylus door Adonit

Productcode: 18-138
  • Gratis verzending NL & BE
  • 14 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
€ 189,95
incl.btw.
Niet meer leverbaar

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Productomschrijving

De Adobe Ink & Slide is een product dat in samenwerking met Adonit is ontwikkeld. Deze hoogwaardige stylus is perfect voor wie zijn creativiteit op de loop wil laten gaan, waar en wanneer mogelijk. De Adobe Ink & Slide is als het ware een stylus pen met technieken die drukgevoeligheid registeren en een digitale liniaal.

Adobe Ink

De Ink is de aluminium stylus, wat het tekenen op een iPad erg precies maakt. Hij is voorzien van een knop aan de zijkant, waarmee je een menu opent vol handige tools. Denk hierbij aan een kleurenkiezer, een copy/paste knop en een share button. De Ink ligt goed in de hand en is erg makkelijk te gebruiken.

Sneltoetsen

Met de ingebouwde sneltoetsen is het nog makkelijker om naar de software tools te gaan. Activeer het menu met opties of maak uw acties ongedaan met één druk op de knop. Ook het wisselen van kleuren kan voortaan met één klik op de knop.

Palm Rejection

Met de Adobe Ink & Slide is het mogelijk te tekenen zoals u gewend bent. Laat uw hand rusten op het scherm zonder dat er een lijn op het scherm verschijnt. Zo kunt u tekenen zonder obstakels.

Bluetooth 4.0

Met Bluetooth versie 4.0 maakt u contact met een Jot-Ready app en geniet u van de eindeloze functies zoals palm rejection, drukgevoeligheid en sneltoets knoppen.

Adobe Slide

Samen met de Ink wordt ook de Slide meegeleverd, een kleine liniaal, die de mogelijkheid geeft om nog preciezer te schetsen. Ook deze is voorzien van een knop, waarmee vormen aan te passen zijn.

Adobe Ink & Slide Stylus in het kort:

  • Ontwikkeld door en in samenwerking met Adonit
  • Precisie punt voor nauwkeurig tekenen en schetsen
  • Comfortabel Hydro-formed aluminium design
  • Compatible met meerdere iOS applicaties
  • Drukgevoelige punt

Specificaties

Productcode 18-138
Producent Adonit
MPN adbis
EAN 0847663021719
Garantie 12 maanden
Kleur Grijs

Video's

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 972 beoordelingen in 972 recensies